для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Спокуса владою


Спокуса владою
Перед спокусою владою може встояти тільки справжній борець. Зможуть очільники опозиції встояти проти цієї спокуси?
Арсеній Яценюк. Досвідчений політичний гравець. Обіймав посади, вимоги до яких перевищували його вік, досвід і  зрілість. Як він опинився на тих посадах? Не знаю. Амбіційний. Освічений. Впевнений. Добрий оратор. Українська мова взірцева. Знає, чого хоче. Вміє прилаштувати свої устремління до мейнстріму. Недарма замістив Юлю, але й єдиний з трійці згадав про її звільнення як вимогу до банди овоча. Вірю йому? Не знаю. Має перспективи в країні і на міжнародній арені? Скоріше має.
Олег Тягнибок. Прогресуючий політик, який піднявся над суто націоналістичними гаслами. В Європу на антижидівських гаслах не в’їдеш. Все ще в пошуку. Добрий промовець. Українська реальна, часто-густо із діалектичними наголосами. Перспективний політик за умови подальшої роботи над собою. Вірю йому? Майже. Має перспективи на міжнародній арені? Не сьогодні.
Віталій Кличко. Харизматичний, сильний, потенційний лідер. Має вплив  певну позицію серед лідерів Європи. Виступає з проєвропейськими гаслами. Українська мова – майже ніяка. Промовець – майже ніякий. Щоб втриматися у мейнстримі політики має працювати і працювати над собою. Міг би стати Героєм України, якщо б під час переговорів назавжди вирубив херанта одним ударом і остаточно б виправдав свою політичну місію. Дотягує на роль гуманітарного віцика? Ні. На роль преза? Так. За умови повернення до конституції 2004 р. тобто чисто представницькі функції.
Петюнчик Порошенко. Шоколадний зайчисько, що і в огні не тоне і в воді не горить (саме так). Слуга усіх господ. Продав усіх і з усіма в ладу. Нагадує старика азірова, що стояв на помаранчевому Майдані із помаранчевим шарфиком. Не вірю! На дух не підпускати до нового уряду! Як він, курво, опинився на сцені Майдану? Для мене загадка.
Опозиція не може опуститися до прийняття принизливих пропозицій банди очолити уряд (і взяти, до речі, відповідальність за наслідки покращення  від старика козлодоєва). Дивлячись на огидні харі Лукаш і Портнова (от же ж пика у паскудника – ширша ніж довша стала!), не можу уявити, що якась здорова свідома людина пристане на їх злодійську пропозицію.
Отже для лідерів оппо це є час випробування спокусою владою. А для Майдану це є час сформулювати свою позицію і свої вимоги. Оппо для Майдану, чи Майдан для в’їзду оппо на Банкову?
Що мене особисто покоробило після їх останніх виступів, це те, що трійця заявила, що хоч Майдан і наказав припинити переговори з владою, але (!) "… з нами зустрічалися посли західних країн і представники церкви і усі вони закликали нас продовжити перемовини з владою…", і вони, трійця, послухались послів і церковників і
ПОХЕРИЛИ наказ Майдану!
А як же ж із суверенним правом Майдану вирішувати: що робити, а що ні?
Так хто ж має суверенне право: народ через Майдан чи посли з попами?
Стосовно пропозицій, про які бойовий кролик мріяв весь час.  Якби Майдан сам дав повноваження Яценюку стати прем'єром, і іншим відповідно, то то б було добре. Але якщо це пропонує банда, щоб зберегтися при владі, то Майдан має дати рішучу відсіч такому сценарію. Це є цинічний підкуп в умовах, коли ця влада вже хитається як молочний зуб і її падіння неминуче! Ніяких угод із падаючою бандою! Дотиснути до кінця!
© Ukrop [26.01.2014] | Переглядів: 2192

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.7/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook