для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Логіка революції


Логіка революції
Драматичні події останніх днів переконливо доводять, що у революції є своя внутрішня логіка, яку неможна порушувати. Мирна, чи немирна, вона має йти безперервно, послідовно, наполегливо, наступально і цілеспрямовано. Тупцювання на місці, вичікування, сподівання на якийсь «успіх» переговорів із бандою злочинців – це шлях до поразки революції і справи Майдану.
Створення Народних Рад – це перший крок у вірному напрямі. Створення місцевих виконкомів усіх рівнів і загонів самооборони є теж кроки у вірному напрямі. Проте, сказавши А, необхідно казати Б і відповідно діяти:
- проголосити всю повноту влади народу на місцях в особі Народних Рад
- із встановленням контролю за будинками  місцевих адміністрацій має негайно проголошуватись встановлення влади Народу і ліквідація попередніх органів держадміністрацій
- декретами Народних Рад розпустити усі державні органи, що підпорядковуються Банковій
- ліквідувати систему державних адміністрацій, залишивши усі важелі управління місцевому самоврядуванню із виборними та підзвітними виборцям органами самоуправління
- на основі загонів самооборони створювати муніципальну поліцію, розпустити міліцію і судити злодіїв у погонах, які на місцях усі добре відомі
- провести прозорі вибори народних суддів, серед  авторитетних громадян, які не заплямували себе співробітництвом із злочинною бандою януковоча і корупцією, і розпочати судові процеси над злочинцями
- забезпечувати нормальне функціонування комунальних служб та інших служб, що підпорядковані органам місцевого самоврядування
- налагодити інформаційно-пропагандистське забезпечення дій органів самоврядування
- подальші дії диктуватимуться переходом до нормального життя в нових вільних умовах.
А тепер про головне. Такий самий план потрібно виконувати і в Києві і то негайно. Будинок Київської Мерії (а не «КДМА», як її називають януковочі) є власністю київської громади і не підлягає ніяким зазіханням із боку ОПГ януковоча. Будь-яким спробам його захвату з боку каральних органів януковоча необхідно давати збройну відсіч.
Народна Рада Майдану має декларувати скасування злочинної вертикалі державних адміністрацій (включаючи КДМА і КДОА) та передати усю повноту влади обраним органам самоврядування на місцях. Після цього на Майдані, на Народному Віче провести вибори Мера Києва і доручити йому створити Київський міський виконком. Те ж саме і з областю.
Народна Рада Майдану має негайно проголосити режим януковоча відстороненим від влади, злочинним, та таким що підлягає народному суду за скоєні ним злочини проти української держави.
Народна Рада і Віче мають перебрати на себе функції ВР на перехідний період до проведення прозорих виборів в Україні за участю міжнародних спостерігачів для унеможливлення фальшування їх результатів.
Наскрізь корумпованій уряд України оголошується розпущеним і винні у злочинах підлягають суду. Натомість, Народна Рада призначає Тимчасовий Уряд Національного Порятунку і забезпечує його роботу усіма належними засобами, включаючи збройні.
Проводиться люстрація усіх чиновників усіх міністерств.
МЗС із новим Міністром, призначеним Народною Радою, розпочинає негайну роботу щодо забезпечення визнання народного Тимчасового Уряду Національного Порятунку країнами світу.
Це амбітний і сміливий план, але рішучість, наполегливість і невпинність у його виконанні призведуть до перемоги. Вичікування, нерішучість і бездіяльність призведуть до поразки.
Слава Україні!
© Ukrop [25.01.2014] | Переглядів: 2223

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/21

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook