пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хай живе нова українська мілітарна традиція!


Хай живе нова українська мілітарна традиція!
  Сьогодні в мене дуже "легкий"  день, тому що я можу скинути свій гріх з душі, гріх замовчування важливого. Вже більше року я тримав в собі простий рецепт того, що потрібно зробити , щоб народ вийшов на рівноправний діалог з владою, щоб український народ міг запросто, без страху вимагати від держави дотримання своїх прав і свобод, вимагати від представників влади чіткого дотримання ними законності, рецепт впроваждення прямої демократії.  Я знав, що мою ідею публіка в своїй переважній більшості, не зрозуміє, відкине, назве абсурдом. Сьогодні для цієї ідеї, для цього рецепту прийшов зоряний час, тому я її публікую.
 
Суть ідеї-пропозиції дуже проста.   Базовою функцією держави є дотримання і сприяння інтересам всіх соціальних верств цієї держави. Однією з похідних функцій всякої держави є її насильство над порушниками законів цієї держави, в інтересах народу цієї держави. Коли ця похідна функція, принцип держави деформується і держава перетворюється в інструмент обслуговування інтересів жменьки керівного класу, проти всього іншого народу, то цей народ має повне право виступити проти такої узурпації влади. Цей принцип забитий в Конституції: народ є єдиним джерелом влади.  Коли владу узурповує правляча верхівка, вона використовує репресивну функцію держави не в народних чи державницьких інтересах, а в своїх власних вузькогрупових інтересах. З репресивною, силовою машиною держави  немає ніякого сенсу розмовляти на мові високих матерій, доказувати їй якусь свою світоглядну , цінністну правоту. Тупа сила розуміє лише іншу силу, протидію. Тому народ завжди повинен володіти власним репресивним ,силовим потенціалом, тобто народ повинен завжди  мати власну зброю.
 
  21-е століття –це століття відмови народів від світоглядних іллюзій, про існування в світі  ідеальних держав, ідеальний державних діячів та інституцій. Всі державні діячі та структури мають свою позитивну та негативну сторону , всіх потрібно систематично, жорстко контролювати і періодично ставити на законне місце та в регламент. Народи-іллюзорики в сучасному цинічному світі не мають шансу на свободу та добробут, епоха економічного та політичного патерналізму  пройшла бесповоротно! Кожен громадянин повинен дбати про спільно-суспільні блага навколо себе, і це не побажання, а пряма вимога часу, інакше вас будуть нищити,  як активістів на майдані. Кожен народ зі зброєю в руках повинен стерегти свій добробут на власній землі, безплатні обіцянки-цяцянки  - це пережиток здохлої ліберально-демократичної ідеології, попереду – надзвичайно скупі та жорстокі десятиліття в світі, які зможуть пережити лише консолідовані, вольові народи. Україна – понад усе! Всі наші великі сусіди  з задоволенням зараз порвуть і розграбують нашу Батьківщину, і захистити її можемо лише ми самі, надіятись на інших  - велике глупство.
 
Про що спеціально "забувають" всі конституції та платні ідеологи держави, так це про те, що народ повинен мати, крім абстрактного права на збройне повстання, у випадку узурпації влади, ще й реальній, узаконений механізм такого повстання , щоб воно проходило в цивілізованих, культурних рамках і мало всі законні підстави.
   Український народ на майданах показав високий рівень своєї суспільної культури: на Грушевського, за всі дні відчайдушньої борн, протестувальниками не було розбито жодної вітрини, не був розграбований жоден магазин, це вам не Гарлем, одним словом. Українці в протестах дуже делікатні та галантні , їм не страшно довіряти зброю в руки. Зброя в таких руках означає не ріст, а зниження рівня злочинності. Такому людському матеріалу не страшно давати в руки репресивну функцію, він дасть їй  належний лад.Саме тому, я пропоную ввести в національну традицію, і узаконити наступні норми української конституції:
- На період масштабних  суспільних загострень стосунків між народними верствами та державними , силовиим структурами, громадяни України мають право та обов»язок постійно носити при собі вогнепальну та холодну зброю в усіх публічних місцях, для нейтралізації можливих зловживань зі сторони силових органів влади.
- Коли представники силових  органів держави продовжують відверто  і грубо порушувати закони та права громадян, громадяни мають повне право застосовувати проти цих порушників всю доступну їм силу, переймаючи на себе правоохоронний обов»язок, до повного відновлення законності.

Механізм реалізації цих норм дуже простий:
-всі порядні громадяни повинні мати вдома зброю, гарячу чи холодну;
-у випадку, коли влада , державні органи явно і масштабно порушують закони, громадськими організаціями оголошується про  впровадження надзвичайного громадського стану , місцевого, чи загального масштабу. Громадяни  виходять на масові протести зі зброєю в руках, щоб нівелювати, нейтралізувати силову перевагу представників держави, і добиваються своїх вимог;
-на весь період гострого конфлікту  між представниками влади та народу, всі повнолітні громадяни-мужчини повинні постійно носити при собі зброю в громадських місцях, «хто без зброї –той москаль!» (шутка).
 
Зрозуміло, що саме існування такої норми, такої традиції, як в гірських народів Кавказу , буде достатнім запобіжником для прояву різного роду нахабства владців, проявів мажорства та зневаги багатих до бідних.
Потрібно зрозуміти, що тепер Україна перебуває під прямою агрессією спецслужб та «ескадронів смерті» з Росії, тому український народ повинен активно озброюватись та готовно вставати на захист своєї Батьківщини. Слава Україні!
  
ukr
© bloker [24.01.2014] | Переглядів: 2653

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.2/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація