для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Цікаво живемо!


Цікаво живемо!
   Цікаво живемо...
  
   Наші "птіци-говоруни" розкукурікалися не на шутку, волаючи про "підлих западенців" та "руку Заходу". Ну, іноземні агенти, що там казати.А тут ще й Захарченко свої п"ять копійок вставив, сказавши, що зброї, з якої було вбито наших хлопців, нема на озброєнні у "Беркуту". Це він з глузду з"їхав, чи нас за дурнів тримає, вони, що, зі зброї, що не стоїть на озброєнні, стріляти не вміють???
  
   Цікаво живемо... До речі, про іноземних агентів. З Криму дзвонили, казали, що їхній "Беркут", перед від"їздом сюди, до Києву", отримав зарплатню за січень наперед, при чому, з гарненькою доплатою: рядові- щось по 1000 доларів, командири- по 5000. А при чому тут улюблені владою "агенти"? Да ось при чому: їхній контингент гпрно розбавлений "спецами" з ФСБ, російської, ІНОЗЕМНОЇ, зауважте, панове Царьов та Колісниченко! Чи точніше було б, з ФСТ- федеральної служби тероризму?
  
   Нам брехали, що пластикових куль немає. Так, їх було небагато. Зате було багато сталевих кульок. Це що, пане Захарченко, з-за ваших спин найманці НАТО стріляють? Так ваші "герої-беркутівці"- сліпі курчата, так виходить? Якого ляду вони в центрі Києва?
  
   Ще цікава річ. Бандити, під охороною того ж "Беркуту" роз"їжджають містом, розбиваючи усе, до чого дотягуються їх падлючі руки. А протестувальники боронять Київ від наруги, за що їх і заарештовують, чи просто викрадають. Де таке було? В 33-му в Германії?
  
   А сіятельноє Муму, що вже давно нічого не вирішує, має від російської влади лише одне завдання: тягти час. "Работай, Вітя, дєлай умноє і пєчальноє ліцо і головой ківай". Так воно й робить...
   Цікаво живемо...
  
© Саня электрик [24.01.2014] | Переглядів: 3628

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.1/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook