для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бій на Грушевського - нові Крути української молоді


Бій на Грушевського - нові Крути української молоді
Бій на Грушевського – це нові Крути для бойового загону української молоді.
 
Їх усі покинули. Організована Оппазиція і її лідери, професійні військові у відставці, які могли б по ходу спрямовувати активність молодих людей у найефективнішій бік. Вони не мають логістичної, інформаційної, психологічної та просто людської підтримки з боку «офіційного» Майдану, де малочисельним черговим майданівцям рекомендують залишатися на морозі не більше півгодини, грітися у наметах, пропонують пити і подають гарячий чай і страви польових кухонь.
 
Їх оббріхує офіційна пропаганда і чиниться психологічний і фізичний тиск поза Європейською площею, хлопців відловлюють, б’ють і калічать. Кум злочинця овоча, такий самий злочинець пшенка клеймить їх за удавані злочини проти держави, яку він і його кум розкрали вщент. Кат українського народу засранченко дав наказ застосовувати проти них вогнепальну збою. Уся країна дивиться на їх нерівний смертельний бій із бандою і … мовчить і стоїть осторонь.
 
Українці! Злочинці - не ці хлопці, що у боротьбі за нову Україну протистоять озброєній до зубів банді хама і міністра засранченка, злочинці – це сам хам із своїм кумом і їх поплічниками.  Я б сказав більше, що найтяжчий державний злочин свого часу скоїли їх матері, які народили цих паскудних ублюдків Януковича, Пшонку, Засранченка, Табачника, Клюева, Колесніченка, Олійника та  інших тварин. Народна кара невідмінно знайде цих державних злочинців!
 
А тим часом молоді герої нової України відстоюють її свободу, честь і гідність як 96 років тому під Крутами. Майже день в день.
© Ukrop [21.01.2014] | Переглядів: 9199

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.5/127

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook