для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Концтабір Україна: у всьому винні мешканці Східного Бараку... і мешканці Західного Бараку.


Концтабір Україна:  у всьому винні мешканці Східного Бараку... і мешканці Західного Бараку.
Ситуація в нашій країні наступна: 16.01.2014, до Концтабору, в який Україна перетворена вже давно, нарешті привезли Газові Камери. Більша частина мешканців Концтабору є Дурнями і не усвідомлює що відбувається. Вони задоволені якістю баланди з отрубями. Дуже скоро, якість баланди почне погіршуватись, і не залишиться тих, хто боровся проти Газових Камер. Але Дурні так ніколи й не зрозуміють, що відбувається. Навіть у середині Газової Камери, задихаючись в останні хвилини життя, мешканці Східного Бараку будуть винити у всьому мешканців Західного Бараку. А мешканці Західного Бараку у своїх бідах будуть винити мешканців Східного Бараку. Переконувати Дурних, що саме мешканці інших бараків винні в їх бідах, будуть Пропагандисти-Активісти, які отримують за це Передачі-Гранти з далеких та близьких країн, або від Дирекції Концтабору.
Дирекція Концтабору вже давно захоплена кримінальним елементом. Дирекція проводить регулярні "Лохто-Вибори", на яких мешканці Концтабору традиційно переобирають самого популярного політика - Директора Концтабору.
Директор Концтабору, Янук Єнакієвський, спирається на так звану Еліту Концтабору, більш точна назва цієї Еліти Концтабору - Суки. Колись Суки мали добрий пайок, з ікрою і мерседесами, та мали недоторканність. В Еліту Суки йшли з метою красти ще більше. Але за останні пару років, Суки проголосували в Раді Концтабору за такі закони, які прирівняли їх до звичайних мешканців Концтабору. Тепер при першому бажанні Директора Концтабору в любої Суки можна відібрати майно і посадити її біля параші.
В Концтаборі крім того є Еліта 2, також відома як Тушки. За Еліту 2 голосують мешканці Концтабору, які не хочуть голосувати за Еліту 1, за Сук. Згідно з Типовим Планом Концтабору, який придуманий Добрим Західним Євро Богом ЛГБТ, Еліта 1 (Суки) та Еліта 2 (Тушки) мають періодично мінятися на Лохто-Виборах. При цьому, має змінюватись і поведінка Еліт - частина Сук стають Тушками і навпаки. Але головне, згідно з Типовим Планом Концтабору, щоб Дирекція Концтабору разом з Елітою, Суками і Тушками, мала необмежену можливість паразитувати на Фінансовому Потоці "Бюджет". Гроші до Фінансового Потоку Бюджет вибивають з усіх мешканців Концтабору. Саме така ротація та паразитування на Бюджеті відбувається в Концтаборі Захід.
Але Директор Концтабору Україна, Янук Єнакієвський, "покращив" Типовий План Концтабору так, що Еліта 2 (Тушки) ніколи не перемагає у Лохто-Виборах.
Інколи, до Концтабору Україна, приїздять Євро Бюрократи ЛГБТ - посланці Доброго Західного Євро Бога ЛГБТ. Євро Бюрократи озброєні страшною зброєю - sms-twitter, з якої вони відкривають нещадний вогонь по керівництву Концтабору Україна. Але десь у Небесній Канцелярії Доброго Євро Бога ЛГБТ, яка чомусь розташована у Вашингтоні, хтось вирішив, що стратегічним інтересом Доброго Євро Бога є приєднання Концтабору Україна до Концтабору Росія. Тому бомбардування смсками-твіттерамі вже не таке щільне.
В Концтаборі Росія - краща баланда і отрубі. Але є й негативні моменти. Перш за все - мешканці Бараку Кавказ мають право безкарно бити в рило мешканцям інших Бараків. Директор Концтабору Росія Путті пояснює, що це необхідно для будівництва Імперії.
Лише невелика частина населення України бунтує, не хоче миритися з життям у Концтаборі. Це люди, які не втратили здоровий глузд і розуміють, що життя у Концтаборі неможливе. Це люди, які розуміють, що свобода й гідне життя - це єдині справжні "цінності". Ці люди - це нащадки самодостатніх вільних людей, які жили колись на нашій землі. Це - Нормальні Люди. Їх меншість.
З гори, на них постійно ллють потоки інформаційного бруду й маніпуляції. Їх хочуть переконати, що Брехня - це Правда, що Концтабір - це Демократія, що чисельно більші Дурні - це Громадяни, які мають вирішувати долю країни, що Суки і Тушки - представляють інтереси народу, що Безкарне Організоване Злочинне Угруповання - це Справедливий Суд, що Західний Концтабір - це Рай. Ті, хто льє пропаганду, хоче переконати Нормальних Людей, що вони не мають права захищати себе, бо тільки Концтабір має легітимне право на насилля. Пропаганда Доброго Євро Бога ЛГБТ намагається переконати, що всі цінності й правильний спосіб життя є описаними в Типовому Плані Концтабору й реалізовані в Концтаборі Захід. Пропаганда Директора Концтабору Росія хоче переконати, що треба віддати землі України в російський Концтабір, бо ніби Дурні зі Східного Бараку "Донбас" цього хочуть. З усіх сторін Дурні, як мавпи, бездумно повторюють почуту пропаганду.
 
В України сьогодні є історична можливість зробити революційні зміни до системи правління. Типовий План Концтабору, підсунутий західною бюрократією, призвів до катастрофічних наслідків. Кожний має запитати себе, яким має бути державний устрій в Україні. Що має бути прикладом для нас - ідеї Борців за незалежність, ідеї українських Пророків, як Шевченко, устрій Запорізької Січі, устрій стародавніх міст Київської Русі, устрій стародавніх слов'ян, скіфів? Устрій інших вільних народів, і народів які перемогли тиранію? Чи ми маємо залишитися в Концтаборі, де Дурні будуть обирати Дирекцію Концтабору і еліту Сук і Тушок, для грабунку Фінансового Потоку Бюджет?
 
copyright - thenewneandertalien.wordpress.com
© NewNeandertalien [18.01.2014] | Переглядів: 2145

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.2/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook