для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звернення до парламентів, урядів, народів і міжнародних організацій світу.


Звернення до парламентів, урядів, народів і міжнародних організацій світу.
Від імені українського народу, який єдиний є носієм усієї повноти влади в Україні, Народне Віче на Майдані Незалежності в Києві декларує:
Український народ проголошує припинення усіх повноважень усіх представників виконавчої, законодавчої і судової влади в Україні, включно із президентом  Януковичем, як таких, що зчинили злочин проти свого народу, узурпувавши владу, проводячи антинародну, антиукраїнську політику, насаджуючи кримінальні порядки в усіх сферах життя, цинічно грабуючи країну і, створюючи нестерпні умови життя для більшості громадян України.
Український  народ перебирає на себе усю повноту влади, тимчасово доручаючи вести негайні справи Раді Майдану до проведення вільних виборів до усіх рад і створення нових виконавчих органів самоврядування.
Проголошується повернення до конституції 1996 р. Винні в узурпації влади і антиконституційних діях підлягають покаранню згідно із ступенем їх провини.
Діяльність антиукраїнських організацій, як то «Партія Регіонів» і КПУ забороняється.
Народ Україні закликає уряди країн світу припинити усі контакти із урядом Януковича-Азарова, арештувати усі банківські рахунки українських чиновників та членів їх родин для повернення награбованого законному власнику – народу України. Ми закликаємо унеможливити втечу, вільне пересування і перебування у будь-яких країнах світу вищеозначених осіб.
Для проведення вільних і прозорих виборів усіх рівнів ми закликаємо направити в Україну авторитетних міжнародних спостерігачів, які б входили до складу виборчих комісій і унеможливлювали будь-яке фальшування їх результатів.
Народ України підтверджує свій європейській вибір і свою приналежність до сім’ї вільних демократичних цивілізацій світу.
Народне Віче України,
Майдан Незалежності,
Київ 19 січня 2014 р.
© Ukrop [18.01.2014] | Переглядів: 2902

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook