для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Янукович-під%#% з одним яйцем", або" Яничарів вразили кінець-кінцем"


Припустим, у мене з'явився пост: "Янукович-підарас з одним яйцем."
 
Це є наклепом, чи ні? Бо ж за новоспеченою дефініцією-це умисне поширення завідомо недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи.
1) на планшеті активований режим автовиправлення. Тобто, це не умисне поширення відомостей. Я писав: "Яничарів вразили кінець-кінцем."
2) я переконаний, що Янукович підарас (при чому, є підозри, що не лише в моральному плані). Хто спростує це? Хто, взагалі, визначить цей термін? Слідчий? Експерт? Суд? Звичайно, вони в цьому спеціалісти, але...
3) про яйце-ось питав я чеських лікарів про поведінку збоченців з одним яйцем, і на основі аналізу його публічних виступів вони зробили такий висновок. Тобто, я навіть маю джерело такого висновку. Треба-задокументуєм.
4) таке висловлювання має ганьбити честь і гідність іншої особи. Під гідністю слід розуміти визнання цінності кожної фізичної особи як унікальної біопсихосоціальної цінності-підараси з одним яйцем теж є такою цінністю, з честю пов'язується позитивна соціальна оцінка особи в очах оточуючих,
яка ґрунтується на відповідності її діянь (поведінки) загальноприйнятим уявленням про добро і зло-тут без коментарів. Поведінка Януковича-явне зло. Так про честь і гідність сказав Верховний суд, про честь-духовенство.
5) про якого саме Януковича цей пост?
 
Тобто, ані честі, ані гідності Януковича ми не ганьбимо.
Отже, вислів "Янукович-підарас з одним яйцем" лежить в площині закону та не порушує жодної норми, а відтак є єдиним законним виразом в Україні.
© Tony [17.01.2014] | Переглядів: 2459

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook