для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Більше трьох не збиратися


Більше трьох не збиратися
- А что это за шаги такие на лестнице?
- А это нас арестовывать идут!
 
М. Булгаков «Мастер и Маргарита»
 

 
Вчора ввечері, вже після того, як верховні гопники в ручному режимі наприймали купу законів, які автоматично перетворили Україну в Північну Корею, я одразу став свідком порушення щойно прийнятих правил поведінки в концтаборі. Вулицею Сахарова, просто повз будівлі СБУ та УМВС їхали автомобілі керовані знахабнілими від власної безкарності водіями. Вони їхали колоною, яка перевищувала п’ять автомобілів.
 
Тобто, їх просто таки тут можна було зупиняти, вилучати права і конфісковувати авто на два роки. І байдуже, що водії ці не знайомі один з одним, і колона ця утворилася внаслідок закономірності руху транспорту. Їхали машини одна за одною, було їх більше п’яти – все, закон порушено.
 
Це ось така наглядна картинка для тих, хто нічого страшного в законах, прийнятих вчора верховними гопниками і підписаних сьогодні головним Паханом, не вбачає. Це торкнеться кожного. Особливо, якщо звернути увагу на заочне судочинство. Ви можете спокійнісінько лежати на дивані, дивитися телевізор або ремонтувати примус, а десь там в каральній машині влади на вас заведуть справу, проведуть слідчі дії, суд заочно винесе вирок, а за вами вже просто приїде «воронок» і відвезе до місця відбування покарання.
 
Від тепер ми всі під ковпаком у злочинної влади. До речі, цей текст підпадає під закон про поширення екстремістських матеріалів  - 3 РОКИ.
 
Репресивна машина запущена і якщо хтось думає, що його це не торкнеться, то варто згадати вірш «Коли вони прийшли...» протестантського богослова Мартіна Німеллера:
 

Коли нацисти прийшли за комуністами,
я залишався безмовним.
Я не був комуністом.
 
Коли вони садили соціал-демократів,
я промовчав.
Я не був соціал-демократом.
 
Коли вони прийшли за членами профспілки,
я не протестував.
Я не був членом профспілки.
 
Коли вони прийшли за євреями,
Я не обурився.
Я не був євреєм.
 
Коли вони прийшли за мною,
не залишилось нікого, хто б заступився за мене.
 

До слова – Німеллер вітав прихід Гітлера до влади. В результаті вже 3 березня 1938 надзвичайний суд по державних злочинах звинуватив Німеллера в «прихованих нападках» на державу і засудив його до 7 місяців ув'язнення в спеціальній в'язниці для посадових осіб і штрафу в 2000 марок за «зловживання проповідуванням та збір прихожан в церкві». Нічого не нагадує? Якщо ні, то я нагадаю один з законів прийнятих верховними гопниками – «Церкви не можуть здійснювати екстремістську діяльність».
 
До речі,  на свободу Німеллер так і не вийшов, незважаючи на те, що вже провів вісім місяців у попередньому ув'язненні (тобто більше призначеного терміну ).
 
Відразу по тому Німеллер піддався «превентивному арешту» гестапо. Німеллер відправили в концтабір, спочатку в Заксенхаузен, а потім в Дахау.
 
Схоже режим в Україні знайшов собі приклад для наслідування.
© R`n`R [17.01.2014] | Переглядів: 3412
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.7/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook