пароль
пам’ятати
[uk] ru

Бандостан vs Україна


Бандостан vs Україна
Мене вже нудить від розмов, що Донбас - це Україна. Донбас - це була Україна, допоки туди не наїхало бидло в промислових масштабах. І трагедія в тому, що бидло наїхало в Донбас, а їхні риги захопили всю Україну. І тепер ми вже не Україна, а Бандостан. Так що тактична задача-мінімум - відродити Україну принаймні на Заході і в Центрі, і крок-за-кроком повертати з Бандостану в Україну наші етнічні території. Можна шляхом незалежності Західної України, можна шляхом створення Української Конфедерації.
 
Після Другої світової війни Корея була розділена на Північну і Південну. Так от ми - далеко НЕ в такій ситуації. Сьогодні ми - це вже суцільна Північна Корея. У нас є два варіанти - залишатися і далі Північною Кореєю, або спробувати Західну і Центральну частину колишньої України, а тепер Бандостану, зробити Південною Кореєю, себто, відродженою Україною.
 
Про те, що я не патріот. Південні Корейці - патріоти? Мабуть, так. Запитайтеся у південних корейців, чи вони готові заради єдиної Кореї об’єднатися з Північною на умовах, що ними правитиме влада Північної Кореї. Впевнений - 99% висловиться проти такого об’єднання. Це при тому, що корейці - один народ. Українці ж з даунбасівцями - різні народи. Так що це я - патріот, а хто проти відродження України на Заході і в Центрі - її лютий ворог.
 
І на завершення. Шановна опозиціє! Ви задовбали своїми вічами, засіданнями, маніфестами... Невже не зрозуміло - Янукович при будь-яких розкладах буде президентом Донбасу. Єдине, що можна зробити - це врятувати Західну і Центральну Україну від них. Провести в областях Референдум і звільнити український народ від Донецької окупаційної адміністрації на чолі з яниками. Тому або щось робіть, або йдіть геть. Така беззуба опозиція народу не потрібна.
 
Геть донецько-фашистських загарбників!
 
P.S. Запрошую на розбір польотів в коментарі.
© Taras Shpek [17.01.2014] | Переглядів: 2113

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.5/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати