пароль
пам’ятати
[uk] ru

Це вже кінець! Чи початок?...


Це вже кінець! Чи початок?...
Тільки що під куполом Верховної Ради України було продемонстровано публічна, принизлива і ганебна загибель парламентаризму в Україні. «Тіпа держбюджет на 2014-й» був прийнятий «тіпа більшістю», кількістю 235 голосів, які тіпа миттєво підраховував депутат-регіонал тіпа Олійник (це, до речі, не його справжнє призвіще – прим.моя). Скажіть мені, будь ласка, як це можливо за 2 секунди перерахувати кілька десятків піднятих рук тим більше депутати з піднятими руками ще й ходили по залі, тобто рахувати було би ще важче (читай – довше)? Різні там політолухи, соціолухи, анналолітики  та політ.обосрєватєлі стверджують, що мовляв, це «голосування» дещо (ну зовсім чуть-чуть!) змахує на державний переворот, проте особисто мені це бачиться не інакше, як смачний такий плювок в обличчя українського народу. Інакше цю ситуацію охарактеризувати я не можу.
 
Заодно було протягнуто (235 голосів!) ще цілу низку вельми цікавих законів. Кому цікаво – гугль в руки!
Коротше, вже пішли перші хвилини того, як був встановлений в нашій країні тоталітарний, з вічним царем-батюшкою, поліцейський режим, з чим нас всіх і «поздоровляю» Отож бо і воно.
 
Так що це, кінець? Чи, можливо, це початок, початок «бальшово шухєра»? Ми це знову мовчки і покірливо зігувшись проковтнемо (в котрий вже раз!!!), не забувши утертись при цьому при усьому, чи, накінець вже, перестанем танцювати, співати і без кінця славити самих себе (за що?!)?
 
Цей режим (владою цю банду назвати язик не повертається) з якоюсь маніакальною потугою усіма своїми діями штовхає країну до силового протистояння, до громадянської війни. Навіщо? Кому це так вкрай потрібно? Невже не можна було прийняти той самий бюджет, та й інші «протягнуті» сьогодні закони, прийняти в законний спосіб, з обговоренням, з врахуванням поправок депутатів, з оголошенням рішення профільного комітету тощо? Чому???!!!
Не бачу логіки…
 
А Ви, вельмишановне товариство?
© MVF [16.01.2014] | Переглядів: 2548

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.0/38

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати