пароль
пам’ятати
[uk] ru

Єзуїти ще прийдуть і порядок наведуть


Єзуїти ще прийдуть і порядок наведуть
Те що міністерство культури вирішило заборонити УГКЦ навіює цікаві порівняння. Колись в часи СРСР вчителі були відданим загоном комуністичної партії. Наприклад у моєму селі вчителі вночі полювали на дітей, які ходили колядувати, складали їх списки, а потім ці діти отримували двійки з предметів.
 
Те саме стосувалося дітей які ходили до церкви, при вході на подвір'я стояли вчителі, які складали списки дітей які ходили до церкви. Тому часто діти перелізали через паркан і таємно молилися. Потім ці вчителі пішли на підвишення, стали керувати районними віділеннями, потім пішли вище до Києва і потрапили в міністерство культури. Вони вчать всіх моралі, цькували одного письменника(Ульяненка) довели його до інсульту.
 
А тепер у них прокинулися давні інстинкти і вони вирішили заборонити церкву до якої колись самі не пускали своїх учнів. Так звані інтелігенти-вчителі якраз є одним із найбільш відданих стовпів цього бандитського режиму. Московські тролі та ліберали звинувачують УПА в тому що воно вбивало вчителів із Східної України які приїздили навчати дітей. Значить було за щоchch
© Андрій Мронюк [14.01.2014] | Переглядів: 1210

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.7/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати