для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А це вже точно маразм від нащадків більшовиків.


А це вже точно маразм від нащадків більшовиків.
Українська Греко-Католицька Церква отримала листа від Міністерства культури, у якому зазначається, що відправа публічних богослужінь без відповідних дозволів може слугувати підставою для припинення діяльності релігійної організації.
 
АХРЄНЄТЬ !  
Тепер для того, щоб  помолитись Богу треба буде мати відповідні дозвола !

 

 

 
Влада бандюковичів вже погрожує позбавити легального статусу Українську Греко-Католицьку Церкву за участь у протестах на Майдані, та  закидають УГКЦ постійну присутність їх священиків на Майдані.
За їх, бандюковичів, логікою це є порушенням вимог законодавства України про свободу совісті та релігійні організації. Тому що здійснюють представники Української Греко-Католицької Церкви Богослужіння на майдані Незалежності міста Києва впродовж грудня минулого року та на початку нового — 2014 року.
Якщо врахувати тупість бандюковичів, то такий сценарій усе ж має певну ймовірність. Не виключаю також, що  ця злочинна антихристиянська і антиукраїнська влада посилить свій тиск на громади УГКЦ на теренах Центральної та Східної України.
 
Нещодавно кардинал Любомир Гузар казав, що українці мають право на повстання, в тому числі на методи збройної боротьби. ... якщо влада веде проти українського народу терор та війну.
 
© Олександр Башта [13.01.2014] | Переглядів: 5372

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook