пароль
пам’ятати
[uk] ru

крок вперед - два кроки назад


крок вперед - два кроки назад
Скільки ще, потрібно, розбитих голів, синців, потруєних газом людей, щоб зрозуміти істину, яка лежить на поверхні: цей режим сам не піде. Він буде пручатись до останнього, бо в них вибір доволі простий, або консервація і поглиблення нинішнього стану речей, або суд, вирок і втрата всього(не образно, а в найбільш повному розумінні цього слова, від майна (яке награбували за всі роки), до свободи).
Не буде при цій владі чесних, прозорих виборів(приклад: довибори по проблемних округах). Вони підуть на будь-який злочин(132 округ, Первомайськ, Миколаївської обл., побиття Чорновол Т. - лише квіточки), бо йдеться навіть не про відсотки прибутку, а про їхнє подальше існування взагалі.
Невже лідери опозиції, вважають, що чергове (нагадує останнє китайське 727 попередження) народне віче і концерт, вплинуть на Януковича, Азарова, Захарченко, Добкіна, Пшонку та іжє з ними, і вони керуючись муками совісті(про що я?!) віддадуть владу і вмиваючись сльозами очищення, підуть в монастир замолювати гріхи, а награбоване віддадуть сиротинцям.
СХАМЕНІТЬСЯ!!!В історії не було і не буде прикладів, коли тиран і тиранія самостійно складали свої повноваження!!!
Про які вибори Президента (а тим більше чесні) може йти мова, коли програш для Януковича і його поплічників означає - ТЮРМА!!! Невже не зрозуміло досі, що зволікання подібно смерті! Не сидіть в столиці! Їдьте до Донецька, Луганська, Дніпропетровська! Розказуйте там правду про Майдан! Правду про владу, яка грабує всю країну і всіх хто працює в цій країні! Правду про суди і прокурорів з міліцією, які саджають невинних і випускають справжніх злочинців! Про те, що вся Україна перетворилась на одну, велику Врадіївку!!!
Адже побиття студентів стало лише приводом до вибуху, а причини значно глибші: тотальне беззаконня, прокурорське свавілля, міліцейський "бєспрєдєл", підступність податківців, корумпованість всіх гілок влади, зубожіння населення!!! Поставте собі за першочергову мету, об'їхати всю країну і підняти її на боротьбу з нинішньою владою!!! Всю Україну!!! Сидячи в Києві - це зробити неможливо!!! Тому не чекайте дива! Рушайте по країні! Відкривайте людям правду! Як казав безсмертний Кобзар: "Треба МИРОМ, ГРОМАДОЮ обух сталить, та добре загострить сокиру, та й заходиться вже будить!" Не проспіть шанс, який всім нам дав Господь!!! Не дайте заговорити, застояти, затанцювати Майдан!!! Закінчити хочеться словами Ліни Костенко - "Боріться, або не беріться!!!"
© Павло Васильович [11.01.2014] | Переглядів: 1532

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.9/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook