пароль
пам’ятати
[uk] ru

Вибори


Вибори
Ми вийшли, щоб перемогти. Не уявляю собі програшу. Та й неможливий він вже. В тому сенсі, що влада може розігнати Майдан, або «засушити» його з допомогою якоїсь частини опозиції, але вже не зможе подолати змін у нашій свідомості. Це – поза зоною їх досяжності. Це ми вже можемо записати у графу «Перемоги». Дуже сподіваюсь, ми досягнемо і головної мети – перевиборів Президента.
 
Чув і читав дуже багато аргументів на користь єдиного кандидата від демократичних сил. Проаналізувавши результати соціологічних досліджень, я розумію, що єдиний кандидат є єдиним способом виграти вибори. Висунувши одного кандидата, опозиція зможе сконцентрувати всі свої ресурси і зусилля на ньому одному. Так надійніше і дешевше.
 
Але є одне «але». biggrin Навіть кілька.
 
Якби я був головою виборчого штабу Януковича, і опозиція висунула єдиного кандидата, я б затанцював з радощів. Єдиного кандидата легше дискредитувати. На кожного опозиціонера у них вже заготовлена цистерна помиїв. В процесі передвиборчої агітації вони назбирають ще зо три. Ресурс у них для цього є. Це вони вміють.
 
Ще можна прийняти закон, який заборонить участь того єдиного кандидата, в розкрутку якого вкладеться опозиція. Або такий, що унеможливить його перемогу. Це вони теж легко зможуть зробити.
 
А можна обійтися і без додаткових законів. Бо у тому документі, що регламентує створення дільничних виборчих комісій, у статті 24.3 четвертого розділу вже чітко прописано, що кожен кандидат може подати лише дві кандидатури до складу комісії. ТВК створюється за подібним принципом.
 
А далі – справа техніки. Влада реєструє ще зо три десятки технічних кандидатів, кожен з яких подає свої кандидатури до комісій. Потім проводяться стимуляційно-виховні «розмови» з членами комісій від опозиції. В результаті – не у кожній комісії є представник нашого єдиного кандидата. І вже можна піднімати келихи за перемогу Януковича. За бажання – навіть у Львівській ДВК.
 
І Чечетов розбагатіє на продажу авторських прав. Бо вся ПР буде розповідати про «котят».  
 
Виходить, що потрібно таки багато кандидатів. Але в останній момент вони повинні будуть таки знятися на користь одного. На той момент вже буде маса соціологічних досліджень і будемо знати, у кого шанси найвищі. Так, це буде дорожче. Так, треба буде якось переконати всіх потенційних кандидатів. Але інакше шансів не буде.
© Коваль [05.01.2014] | Переглядів: 2578

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.1/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати