для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хто ж керує Майданом?


Хто ж керує Майданом?
   Не збирався навіть писати це ІМХО, хоч де що і досліджував з товаришами на Майдані. Та випадково наткнувся на одне невеличке відео. На цю тему, звичайно, є в неті доволі матеріалів, але тут випадково воно підвернулось і захотілось почути думки інших людей.
   Як відомо, на людський організм, та й не тільки, а на любий живий організм, мають певну дію звукові хвилі, електромагнітні, їх комбінація і таке інше. Наприклад давно вже випускаються в промислових масштабах ултразвукові генератори для відлякування комарів, гризунів і інших шкідників. Відомо, що в залежності від частоти, електромагнітні хвилі пригнічують, або навпаки, стимулюють ріст рослин. Зверніть увагу, коли будете влітку проїзджати мимо посівів, що під лініями високовольтних ЛЕП рослини більш зеленіші і вищі ніж на решті поля. Відомо також, що звукові хвилі певної частоти можуть кристалізувати певні білкові сполуки. Це люди знали дуже давно, хоч може сам механізм дії і не розуміли, але дуже ефективно використовували. При масових епідеміяз вірусних захворювань в давнину, день і ніч дзвонили церковні дзвони і хвороба відступала. Але це не від руки Божої, а від частоти звучання дзвонів, яка вбивала вірус хвороби.
   Та залишу історичні факти. В свій час, це була середина семидесятих, я проходив виробничу практику в київському НВО "Кистал", що було на Нивках. Працював в бригаді дослідницько-вишукувальних робіт по КВП і А. Різних приладів в моєму розпорядженні було вдосталь і от, начитавшись різних гіпотез про Бермудський трикутник, я вирішив поставити дослід над нашими керівниками. Кімната майстрів була поруч з нашою лабораторією і в обідню перерву протягнути провід з лабораторії в кімнату майстрів було не проблемою. За шафами з різними бумагами я заховав 25 ватний низькочастотний гучномовець, підключив його до підсилювача НЧ і з генератора подав сигнал частотою біля 7 герц. Звуку не було чути ніякого і я став чекати що буде. Десь через пів години весь народ в кімнаті майстрів став жалітись на головний біль та розшукував пігулки від головного болю. Я, звичайно, все повідключав і провод з гучномовцем прибрав, але ефект мені сподобався.
   Так до чого я? В мене є товариші, які займаються пошуком пошкоджених підземних трубопроводів, кабелів зв"язку та іших технічних негараздів. Прилади, які є в їх розпорядженні дозволяють виявити та заміряти потужність як звукрвих хвиль від інфразвукових до ультразвукових, так і електромагнітних від наднизьких частот і до доволі високих.
   Тож зробивши заміри 22 грудня на Майдані, ми виявили слідуюче.
- Інфразвукові хвилі частотою 5,3 герц, потужністю біля 120 децибел
- Інфразвукові хвилі частотою 12,8 герц, потужністю майже 150 децибел
- Ультразвукові коливання частотою 46 кілогерц, потужністю біля 130 децибел
- Електромагнітні коливання частотою 2,7 герц, напруженість поля 0,35 в/м
- Електромагнітні коливання частотою 16,5 герца, напруженість поля 0,42 в/м
   Що, і як, впливає на фізичний та психічний стан людей я судити не буду. В мене нема ні фізичних ні фінансових ні моральних можливостей виясняти дії цих факторів. Та я впевнений на 100%, що це не техногенні "помєхи", як казав один мій товариш. Бо, наприклад, на Теремках, в районі Магелану, нічого подібного ми не спостерігали. Хоч мій товариш, доречі, він же і робив заміри, не вірить, що це працює спецтехніка. Він твердить, що в районі Хрещатика багато різних електроустановок від всяких вайфаїв та ретрансляторів, до ліній метро та світової реклами, а також багато працюючих акустичних установок від мегафонів до концертної апаратури. От такий собі "шум" і виходить. Не знаю, але мені мало віриться, що це все випадково. І на останок маленьке кіно. http://www.youtube.com/watch?v=iqs3EUoq5XY
   Ніби паранойєю не страждаю. Та дідько його зна.
© TVOREC [05.01.2014] | Переглядів: 2148

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook