для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Новий Рік на Майдані. 105 річниця С.А.Бандери в Полтаві.


Новий Рік на Майдані. 105 річниця С.А.Бандери в Полтаві.
Ну, а як же не приїхати? Я і так не перший раз на Майдані, а Новий Рік там зустріти, це сам Бог велів. Грандіозність Майдану словами не передати. Навіть це відео, яке я поставив, не в змозі цього зробити. Просто ми пройшлися по Майдану, почитали написи та гасла, погрілися біля діжок, ну і головне, зустріли Новий Рік. Якихось епохальний сцен на відео нема, просто ми були одні з його учасників.
Звісно, зустрів нас кусок граниту, на якому був статуй лисого гандона(вибачте, але інакше сказати неможливо).
 

 
Далі барикада з боку Хрещатика -
 

 
Кривава йолка, яка перетворилася на ялинку Майдану -
 

 
З боку Європейської площі також барикади -
 

 
Піднялися до Жовтневого палацу, там такий вигляд на Майдан -
 

 
Вирішили сходити до Кабміну, але не тут то було. Там, вже біля готелю, мусора перекрили дорогу, понаставили автобусів, і таким чином, одним рипом перекрили доступ і до Кабміну, і до Верховної Ради. На Банковій нам вдалося ближче підібратися до маліни загальнодержавного гопника, хоча на Інститутській також були мусора з мусоровозами, але вони пропускали далі. Ось так виглядає Банкова -
 

 
Ну, і дещо зняв на відео. Скільки вистачило акумулятора. Взагалі, Майдан треба сприймати як місто, або державу в державі. Тільки та держава, яка навколо Майдану, це держава фашистів, комуняк, бандитів. гопників, крадіїв, окупантів. А Майдан, це справжня українська держава. Туди люди приходять, як у Німеччині перелазили через берлінський мур. Також, начебто один народ, а держави різні. Приблизно ось така аналогія.
 

 
А вже в Новому Році, першого січня, був на святковій ході в Полтаві, на честь 105 річниці С.А.Бандери. Було вже темно, особливо біля пам'ятника українським козакам, де відбувся мітинг, але дещо все ж таки видно.
 

 
© маска [02.01.2014] | Переглядів: 3529

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/62

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook