для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гороскоп на 2014


Гороскоп на 2014
     З НОВИМ 2014 РОКОМ, шановне панство ДД.
Останнім часом якось вже так склалось, що більшість людей без гороскопів ні чарочку горілки не вип’є, ні в кахельний будиночок по нагальній потребі не сходить. Спочатку треба взнати гороскоп.
Я хоч і не Глоба, але також попробую намалювати гороскопи нашим, навіть не знаю як їх правильно назвати, політикам, можновладцям, захребетникам чи безхребетним. Коротше кажучи, кожен вибирає що йому подобається.

     І так, Янукович (він же чивокуня, він же ікунєвич, він же бандюкович, він же їбанькевич, він же хам, він же ананас і ще біля двох десятків поганял).
Вилупився 09,07,1950. Рік Тигра під знаком Рака. Взагалі то скотина ще та. Але по порядку.
Тигр – енергія, сила. Отож, сила є – ума не треба. Тут і до ворожки ходити не треба. Правда інколи закидають, а сцилочку дайте. Та будь ласка. http://goroskop.i.ua/goroskop/china/tigr/ Я ж пишу сурйозний гороскоп. Я ж попередив, що я не Глоба. Розібрались. Скотина конкретна. Далі.
Рак – знак води, покровитель – Місяць. Загадкова, мрійлива натура, для оточуючих трохи дебілкувато-незрозуміла, з добре розвиненою чуйкою. Але ж під знаком Тигра. Що виходить? Ніччю хвать – і тікать. Піймався – задній хід.
Тож робимо висновок: проти природи не попреш. Знацця треба поперти його, і чим швидше, тим краще.
Що ж зірки кажуть на 2014 рік? Прикинемо на кофейних зернятах.
Тигрі рік випаде вдалим (блін, зернята відсиріли), навіть в лотерею виграє, як що купить, а не вкраде. Нашому екземпляру це не загрожує. Ага, дивимось далі. Як що буде нагліти – здеруть шкуру як Мауглі з Шерхана. О, це вже щось оптимістичне. І третій розклад зернят показує, що це не тільки рік Коня, а ще і по давньотібецькому – рік Півня, що наступить в березні. Так от, тут Тигру випадає, що з Тигра, в нього є шанс стати Півнем. Поживемо – побачимо.

     Наступний сотрап – Азаров (він же пахло, він же азіров, він же козлянич, він же кровосіся, він же вєлікій госпідер і ще біля двох десятків поганял)
Вилупився 17,12,1947. Рік Свині під знаком Стрільця. Ну свиня – вона і в Африці свиня. І все ж.
Свиня – наївна, довірлива і, предана як собака скотина. Ідеальна шістьорка.
Стрілець – знак вогню, покровитель – Юпітер. Примітивний, хоробрий, має зачатки філософського мислення. Може бути великим розбійником, піратом або шукачем скарбів (бюджетних також).
От же, Свиня під знаком Стрільця – ідеальна шестьора для розкрадання державних коштів.
Що ж йому готовить 2014 рік. Дивимось.
Свиню чекають великі зміни. Це в першу чергу стреси та проблеми зі здоров’ям. В березні можливі зміни в кар’єрі, відставка, вихід на пенсію, інфаркт.

     Далі в нас по списку Яценюк (він же кролєг, він же заяц, вінже ну і т.д.)
Появився на світ 22,05,1974. Рік Тигра. Ну що таке Тигра, ми вже читали.
Близнюк – знак повітря, покровитель Меркурій. Близнюк відрізняється невизначеністю та роздвоєністю. Має великий хист до наук, особливо до вивчення іноземних мов.
Тигр під знаком Близнюків мріє про безмежну владу, але очко не металеве і йому дуже страшно, от і старається бути і вашим і нашим.
На рік 2014 йому випаде таке. Везтиме в фінансових операціях (рулить Меркурій – Бог торгівлі). Як що не злякається – можлива доволі висока державна посада.

     Хто там в нас далі. Пані ЮВТ (з поваги до Жінки, яка єдина в моєму гороскопічному прогнозі, скажу лише, вона же Юля).
Народилася 27,11,1960. Рік Щура. Щур – одіозна неоднозначна особа. Зі спокійної веселої, урівноваженої та розсудливої людини може перетворитись в агресивну в одну мить, як що хтось чи щось загрожує її безпеці, інтересам, матеріальним цінностям чи безпеці її оточення.  Має безліч знайомих і майже відсутні справжні друзі.
Стрілець – знак  вогню, покровитель – Юпітер. Примітивний, хоробрий, має зачатки філософського мислення. Може бути великим розбійником, піратом або шукачем скарбів.
Щур під знаком Стрільця мріє про благополуччя всім, і для себе в тому числі. Відсутність справжніх друзів та нерозуміння більшості решти загалу унеможливлюють виконання її мрій. Тваринний страх ворогів перед Щуром,  взагалі заганяють Щура в безвихідний кут.
На рік 2014 Щуру випаде наступне. Дуже вдалий рік для налагоджування нових дружніх стосунків. Друзі, які з’являться весною цього року – будуть справжніми. Середина року може змінити життєвий статус на 180 градусів, але це ще більше буде бісити старих ворогів. Як що їх не знищити (в крайнім випадку хоч би морально), на кінець року вони можуть принести багато неприємностей.

     Що в нас далі? Тягнибок (він же нацист, він же фашист, він же вирвиглаз і т. д.)
На світ Божий з’явився 07,11,1968. Рік Мавпи. Мавпа має дуже гострий розум. Безрозсудно хоробра, лукава, з гострим почуттям гумору. Може згуртувати навколо себе безліч прихильників незалежно від розміру мудрості ідеї. Навіть сама безглузда ідея в руках Мавпи перетворюється в геніальну доктрину.
Скорпіон – знак води. Покровителі - Марс та Нептун. Має сильний характер та цікаве життя. Марс надає силу, а Нептун – жорстокість. Скорпіон весь час в боротьбі. Скорпіон контрастний, темпераментний, симпатичний і дуже жорстокий, не тільки до ворогів, а й до однодумців.
Мавпа під знаком Скорпіона – це мудрий, справедливий, але жорстокий диктатор на любому рівні влади, від рідної родини і до президента.
Ну рік 2014 Мавпі підкине таке. Це дуже вдалий рік. Він принесе Мавпі нових прихильників та надійних союзників і однодумців. Дасть можливість зайняти високі керівні посади. Виникне необхідність перейматися вирішенням розподілу та використання великих фінансових потоків.

    Так. І хто там ще в нас залишився. А, ось. Кличко (боксера ображати не буду, бо я вже не молодий, хрен втечу)
Побачив білий світ 19,07,1971. Рік Свині. Що поробиш? Свиня в нас вже є. Тож не буду повторятись.
Рак – знак води. Покровитель – Місяць. Ну Рак вже був. Теж не буду повторюватись.
Свиня під знаком Рака – додумайте самі.
Ну і Свині на 2014 рік все зрозуміло також.
 
Всі наукові та інші збіги прошу вважати випадковими. Точність передбачень на 2014 рік також можуть бути не зовсім достовірними, бо в зв’язку з святкуванням Нового року кофейні зернята попали під ХОРТИЦЮ, відсиріли та сп’яніли і, мені здається, могли трохи помилятись.
 
Ще раз всю чесну компанію вітаю з НОВИМ РОКОМ. Безмежного здоров’я, простого людського щастя, світлої взаємної любові, достатків, порозуміння, світлих помислів та щирих вірних друзів і всього того, що Ви самі собі бажаєте.
© TVOREC [02.01.2014] | Переглядів: 5933

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.8/33

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook