для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Патріоти Россіі, Родіна вас ждьот!


Патріоти Россіі, Родіна вас ждьот!
Москва сама не знає, навіщо їй ота одна шестая часть Зємлі, тим паче не відповість вона, чому так вперто зве її Руссю. Але втратити хоча б малу частину - десь на Кавказі - їй несила, бо боїться ланцюгової реакції розпаду.
 
Кожен москаль пишається оцим  територіальним злочинним угрупуванням, ніби то воно містить якусь сакральну всесвітню цінність. Але воювати за Чечню - чомусь дурнів не було. Кого зловили райвоєнкомати, той і воював. Втім, помілованний Путіним Ходорковскій обіцяв воювати за Кавказ. Можливо, навіть не на германському фронті. Проте, невже Родіна нє довєріт йому будьонавку і автомат, якщо він явітся куда слєдоваіт?  
 
Добре, Ходорковскій хоча б оголосив свою готовність воювати за Родіну. Мене цікавіть, чому не чутно патріотичного голосу російскіх патріотав з числа власників українського паспорта? Де Царьов, Калєснічєнкав, Єфрємов, Азаров-Азіров, де сам Ананас? Де їхні саатєчєствєннікі с Вастока і Юго-Вастока? Може, вже шукуються у батальони Родіни під знамьонамі з двоголовою птахою?
__
 
Москва вчергове сміливо стрибнула у пастку, яку сама собі майстерно виробляла протягом багатьох століть.
__
 
Україна є частиною тієї пастці. Москва тільки но роззявила рота, аби проковтнути Україну, але неочікуванно наштрикнулася на вибух українського націоналізму, коли мільон народу в центрі столиці скандував "Слава нації! Смерть ворогам!". Москва з виряченими очіма - до васточноукрАінскіх братьєв: "Ну ви-то - за нас!???" За вааас, за вааас... - відповів донбас, не забуваючи поцікавітися, скока за це полагаєцца, єслі посуточно. - По 200 грівєн? А нє нає**тє? "Нєєт, нєєт, тєпєрь нікогдаааа, то бил паслєдній раз, а тєпєрь - нікогдааа...! - відповідала Родіна, думаючи при цьому: ну как нє кінуть етіх лахоф? Ані же такіє давєрчівиє...еті хахли... га-га-га-га-га...!
__
 
Під час великих подій одночасно праві і скептики і мрійники. Кожен має робити своє. Скептики (само) організуються з добрими давніми друзями в загони мисливців, а мрійники (та і ті самі скептики так само) - во всеукраїнське громадянське об'єднання Майдан - український аналог польській Солідарнощі. Тільки не треба бухтєть про якісь недоліки, про те, про це... Так, потрібні суспільні неформальні інститути, такі як репутація, потрібні "мізки" науковців-організаторів та ідеологів. Але Україна показала, як миттєво вона може засвоювати досвід провідних народів світу і навіть збагачувати світовий досвід власними здобудками.
__
 
Відтак, сьогодні ситуація дуже сприятлива навіть на Сході та Півдні. 5 колона МАЙЖЕ остаточно деморалізована. Натомість, місцеві українці-патріоти отримали моральну і прагматичну перевагу.
__
 
Москва - банкрут, який з останніх сил надуваєт щокі за стародавньою масковскою звичкою. Вона не може сплачувати високу ціну за понти у вигляді вчергове поневоленої України в своїй людской. Деградація у всіх напрямках сягає досі небачених висот. Попри незмінно високу нафтову ціну 110 дол. за діжку протягом четирьох років (а до літа 2008 - 100-147 дол. протягом року), її ВВП навіть за офіційними даними, не росте вже майже рік, а за думкою багатьох експертів, падає. Капітал не просто переводять в офшори щорічно приблизно по 80 млрд.дол. протягом всіх років після 2008. Важливіше те, що приватний бізнес тікає з цієї території світ за очі. Ті, хто не встиг, або не зміг вчасно закрити свій бізнес, "подарували" його чиновникам.
 
Внаслідок цього, роботи немає. Заводи або стоять, або зображують якісь передостанні бульки за рахунок держсубсідій. Оці субсідії - єдине, на що Родіна спромоглася. Тут вона й зарила свої 6-8 трільонів нафтодоларів. Понти.. Все - понти! Один аллах, тобто путін, знає, скільки коштувало Москві вмовити Рено взяти "на порукі" купити отой "АвтоВаз" - дважди автомобільний Волжский завод в Тольятті.
 
Зовнішні корпоративні (не державні) борги Московії з державними гарантіями складають близько 600 млрд. дол., тоді як золотовалютні запаси - 500 млрд. дол. Чергова хвиля світової кризи остаточно залишить Москву без штанів.
__
 
Тепер питання до східних і південно-східних пересічних патріотів Москви. Де ваш руссскій ентузіазм? Чи готові ви захищати Родіну від муслімських бойовиків? Не марнуйте часу, бо прокинетесь, а там - халіфат та шаріат. Прилітаєте ви в Домодєдово, а там напис понад входом "Аллах Акбар!". Звикайте. Або на фронт.
 
Саатєчєсвєннікі путіна, ви должни понять Родіну - ви билі в хахляцком плєну, а ето - ізмєна, пятно, котороє можно смить только подвігамі на фронтє. Поетому Родіна рассчітиваєт імєнно на вас. Готовьтєсь!
__
 
Кстаті, о дєтях, Віктор Фьодерич. У вас особисто, ... у вас, у вас..., у вас... кхє... ета... дєті прізивнога возраста єсть?
__
 
...
I here
__
 
Прошу не пов'язувати статтю з терактами у Волгограді. Тут збіг в часі є випадковим. Звісно, постраждалим від терактів співчувають всі нормальні люди.
© Кіт [30.12.2013] | Переглядів: 3502

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/65

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook