пароль
пам’ятати
[uk] ru

Гарант


Гарант
У всьому тілі відчувалась  приємна втома, викликана трьома партіями в теніс з колишнім чемпіоном, яку поступово знімала постільна білизна, оброблена крохмалем без ГМО. Під її шелест і прохолоду легко думалось .
- Перемоги легко не даються навіть в тенісі. На жаль, не було кому виявити талант в ранньому дитинстві. Тоді б  і  життя по іншому склалося. Хоча і так жалітися нема на що. Ну став би якимось Надалем і не став би гарантом. Там мільйончик заробити- не один рушник мокрим стане. А тут раз плюнути.  З кожного по гривні і вже п’ятак набереться. Ніхто й не помітить. До цього часу не помічали. Майже чотири роки. А тепер як заклинило. Молодь  виступила, опозиція підтримала. Довели до того , що на роботу не пішов. Часом вже й сам думаю як той Омлет від Шекспіра: «Йти чи не йти» .
І всі проблеми від елементарних  заздрощів. Я ж нікому не заздрю. І цілий світ не заздрить громадянам цієї країни.
Синочками попрікають… Вони працюють. І теж нікому не заздрять. Ніхто нікому не мішає мати батька-гаранта. Старший з дитинства мріяв продовжувати справу батька. У вдосконаленому варіанті. Приходилось зуби вибивати, а він цілком офіційно їх виривав. Предок гроші вибивав, цей- відмиває. Законно, ну майже законно. Крихітка менший  в тіні  батька. На президента готую. Молодість не завада.
Я вже давно мав таким стати, та через якогось інтелігента прийшлось відстрочку у п’ять років брати. Теж собі команду підібрав той недоотруєний. Сам мене до влади привів. Демократію почав обіцяти. Нашому то народу! От мої імідж – маркери пообіцяли реальне покращення вже сьогодні. І не збрехали. Тоді то і було покращення при тому прищавому , а сьогодні це вже по тодішньому «завтра», а на завтра ми нічого не обіцяли. Донбас порожняк не жене!
Європа до мене присватується. Та пішли вони(це я вже словами нашого класика заговорив). Їм закони подавай і  виконуй(!!!). Біометричні паспорти вводи. В мене відбитки пальців не міняються, щоб мати різні для рідного і нерідних. Власність інтелігентну вимагають захищати. Я їм покажу! От дам команду своєму банку (НБУ називається) надрукувати грошову одиницю з моїм інтелігентним зображенням, то це і буде справжня інтелігентна власність. І платити  будуть мені за це законно. А то музика, програми, книжки… Мої нарозхват. Ще не написав, а вже проплатили.
За політику переслідую!!! І народ на таке ведеться. Посадив одну косату. Проблему зробили таку, ніби посадив всіх. Так їй заздрити треба! Щоб всі так жили як вона сидить. За газ-їжу платити не треба і дивляться за нею цілодобово.
В мене ще інтенсивної роботи років  на шість. Якраз до того часу спеціалісти типу нашого першого міністра кілька дірок в  товщі землі виколупають. Газ із каменя потече. От тоді і Вовка до мене припре. А америкосів ми викуримо. Ніякого ділежа не буде. Ми  їм такі ідеальні умови створимо, що вони від нас відпрошуватися будуть. Гарантую як гарант.
За майбутнє не переживаю. Он Саакашвілі викладати запрошують. І що він може викласти та й кому. В мене ж лекторату не міряно. Видам на гора курс лекцій «З криміналу в президенти» і всі злетяться як трутні на мед. Бажаючих стати гарантом більше ніж число мешканців планети, а досвіду нема. От наша опозиція єдність імітує , а в кожного на думці своє.У мене ж рецептів на всі випадки . Поділитись за певну винагороду можу.
Так що не можна мені йти.

На обличчі гаранта відобразилася гримаса задоволення як при згадці про курасанчики і він поринув у глибокий сон.
© ФВМ [30.12.2013] | Переглядів: 2157

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/17

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook