пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як зробити так, щоб ДАЇшники не брали хабарі.


Як зробити так, щоб ДАЇшники не брали хабарі.
Вчора зупинили ДАЇшники за перевищення швидкості. Самі розумієте, що відразу намагався домовитись, щоб не писали протокол (власні ж кошти). Сів в їхню машину і питаю: - Хлопці, а скільки Вам треба здати протоколів?
А Вони мені: - Ні скільки! У нас план 1 п'яний і 4000 грн "каси"!
Прямо так і кажуть.Таке нахабство мене обурило і я сказав Їм, щоб писали протокол. Нехай дорожче, але і "касу" їм буде важче зібрати.
Я маю маленький магазин, cплачую податки, сплачую працівникам, ризикую власними коштами, але таких "кас" не маю. Може хтось може порахувати яка "каса" щоденно здається з усієї України?
Отже пропоную зірвати їхні плани по збору "кас" на дорозі:
Давайте зупинятися біля кожного ДАЇшника, що "збирає касу" і питати його про щось: "Як проїхати кудись?", "Де тут можна перекусити?", "Як справи? ", "Як правильно виконувати нові положення ПДР " тощо.
Всі водії в Україні попереджають один одного фарами про ДАЇшників, але думаю зможуть підхопити ініціативу зупинки з питанням. Кожен водій витратить 5-10 хв часу, але ДАЇшник не зможе зібрати "касу" , а керівництво буде цю "касу" вимагати. Цікаво, що з цього вийде.
 
P.S. Я в ніякому разі не закликаю платити хабарі замість штрафів, але заклики платити штрафи замість хабара, наразі  не знайшли в ощадливій українській душі відгуку.
© Agronom [29.12.2013] | Переглядів: 2904

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.4/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати