для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Брехня!!!! Суцільна брехня.!!!


Брехня!!!! Суцільна брехня.!!!
Це я до подій по звірячого побиття Тетяни Чорновіл. Почнемо з того, яка нормальна людина буде продавати автівку, причому котра йому не належить, тим паче, у 2 годині ночі. Якщо цей Котенко вивісив оголошення, що він продає Порше, то чому тоді заарештували Храмцова? Адже за логікою, продати можна тільки те, що ти маєш. А цей Котенко, придбав автомобіль у Храмцова. Тоді, чому заарештували Храмцова. Адже його заарештували як власника автівки Порше .. , виходить, Котенко не є господар автівки. Отже, тоді він злодій, який має продати вкрадене!  І його потрібно залучити до справи, як мінімум, за шахрайство. Але не по цій справі! А покупці ? У нас дуже круті покупці, особливо ті, які працюють охоронцями. Вони автівки, марки не нижче Порше Кайен , Мазератті , Феррарі , Ламборджіні та інших , не менш відомих марок, не визнають. Це ж скільки наші охоронці заробляють ! Мій знайомий охоронець розповідає , для того , щоб йому купити колесо від Порше Кайен , йому необхідно рік працювати , нічого не їсти і не пити і не сплачувати за квартиру. Ось так !
 
Десь пройшла інформація , що Котенко бахжав продати цю машину за 250 000 тис. гр. Уявіть собі ситуацію , ви продаєте машину за дуже велику суму грошей. До Вас , чомусь, після дванадцятої ночі приходять якісь незнайомі люди , щось показують у мішку , кажучи, що це гроші і кажуть , давайте зараз випробуємо машину. Фізіономії їх , за словами того ж Котенко , явно бандитські . Ви б поїхали з ними в ніч? Тим більше , не залишивши грошей у будинку , як заставу? Я б ніколи . Я б їм сказав , що для цього існує день або в крайньому випадку , у вигляді застави , залишив би їх паспорти і гроші у себе вдома , під охороною.
 
Далі . Котенко сказав , що за кермо сів один з покупців , а він був поруч. Що вони каталися по якомусь дивному маршруту. Для чогось заїжджали в село , потім крутилися путівцями і тільки після цього , виїхали на трасу. Він стверджував , що попереду ніякої машини не було , а як же відео з заправної станції, де добре видно, попереду Порше їхала Тетяна, та Порше повторював всі її еволюції? Вже бреше! Далі, сидячи праворуч від водія і не побачити, що на нічній трасі, на якоі в цю пору часу не дуже богато авівок, і всі вони їдуть з величезною швидкістю, тебе раптом вдарила якась машина праворуч ? Не вірю! ! Та таку швидкість, консервна банка під управлінням Тетяни, навіть набираючи швидкість з гірки, не зможе і близько набрати швидкість, з якою зазвичай їздять Порше по трасі.
 
Наступне. Котенко стверджує, що до нього приходило двоє і потім вони змусили його пересісти на заднє сидіння. Це на швидкості понад сто кілометрів на годину? Притому , на його місце потім перебрався інший бандит. Якщо Котенко сидів ззаду, то хто від'їхав, коли два бандита вийшли з машини? А хто був третій, який на мить з'явився ліворуч, коли Порше зупинилося ?
 
Виходить, що окрім Котенка, в машині було четверо людей! Один за кермом, один ліворуч від Котенко, тому-що він вискакував, коли Порше зупинялося, другий праворуч від Котенко, це добре видно на відео і також, один на передньому сидінні. А тепер скажіть, як ви змініть місце сидіння в машині, коли в машині повний комплект пасажирів? Взимку, в теплому одязі ! Та ще на швидкості! Аж ніяк. Це практично неможливо. Так що, або Котенко бреше, що їх було всього двоє, або його не було в автівкі.
 
Далі, люди купують машину, притому не дуже дешеву, зовсім не турбуючись про можливі ушкодження автівки, яку купують, починають своєю коштовною машиною бити консервну банку Тетяни ? Адже ви ще її не купили ! Тим більше, в машині сидить так званий, «власник» автівки, який може на вас потім подати в суд, за спеціальне знищення коштовної автівки? Потім, Котенко стверджує, що ті двоє, які побігли до автівки Тетяни, яка вже  зупинилась повернулися через 10 секунд. Уявляєте, які це фахівці з убивств, що майже за 10 секунд, вони встигли наздогнати Тетяну, яка бігла з переляку кудись убік, збити її з ніг, практично вбити і не поспішаючи, повернутися в автівку! Адже, якби там не зупинилася випадкова автівка, вони б звичайно, її вбили , а так, не встигли.
 
Далі, цікавіше. За словами Котенка, він сидів на задньому сидінні і боявся за своє життя! А їхати з громилами в ніч, тобі не було страшно? Які дії нормальної людини в даній ситуації. Тобі лячно, я згоден, але після того, як ти залишився живий, що б ти зробив ?  У першу чергу, коли втекли бандити, сісти за кермо і поїхати додому або в міліцію і розповісти про скоєний злочин. А що зробив Котенко. Машину кинув десь у Броварах. Де траса і де Бровари. Після цього, не поїхав додому або знову ж таки, не заявив про злочин, а поїхав до знайомого, о 2 годині ночі ? ? ?,  і попрохався переночувати. А на чому ти дістався до товариша? Чому відразу не поїхав додому? А чому тільки вранці ? Що мало статися за той час , доки тебе не було б вдома?
 
Я вже не кажу про те, що такого збігу обставин, взагалі не має бути. Людина, яка місяць ховалась на Майдані, знаючи, що на нього заведені кримінальні справи, раптом, зривається з місця і терміново їде додому. Притому, міліція відкрито зізналася, що за неї веде спостереження. Виходить, якийсь провокатор її викликав для того, щоб напасти на неї.
 
 За версією міліції, хуліганка Тетяна, яку, за її малярства на шляхах, була відомо усім хуліганам Києва та області. По іх версії, Тетяна вирвалася з підвалу на Майдані, де її тримали, прикуту до батареї опалення, вилетіла на дорогу і почала всіх трощити, при цьому всьому усім показувала « фак», сміючись ідіотським сміхом. Ну, а хлопчики, яких вона образила, вирішили її трохи покарати. Але чомусь чужою автівкою. Ну трохи перестаралися, але ми їх покараємо. Дуже суворо і по всій строгості закону. Адже як відомо, у нас закон, один для всіх. Гривень по сто штрафу дамо, як тим, які облили зеленкою Луценко. Та ще и присудимо видшкодування всіх пошкоджень на Порше, хулиганці Тетяні, як виноватцю ціеї події.
Отаке є то.
© Tutanhamon [29.12.2013] | Переглядів: 3865

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.9/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook