для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Передноворічні новини


Передноворічні новини
   Ой, скільки новин зараз, в цю передноворічну пору! На жаль, не від усіх новин хочеться посміхатися...
 
   Побито Тетяну Чорновіл. Вдалося "дотиснути" й перекваліфікувати справу зі звичайної "хуліганки" на "нанесення тяжких тілесних ушкоджень". І тут почалося!... Я вже мовчу, що активно намагаються пропхати "битовуху", мовляв, ніякої політики! Просто дорожній інцидент, усього-навсього! І вже, як і годиться, справа тріщить по швах: машину було продано (правда, не в одне кажуть, коли), а бив не той, а отой, а він стверджує, що його підставили... А наш героїчний прокурор, що достеменно знає, що конкретно, по годинах, робила клята Юлька, скажімо, 27 січня 2002 року з 12-45 до 18-34 (ну медіум, що скажеш), що називається, в упор не бачить, ні хто студентів бив, ні що там з Тетяною. Блазень пузатий, що сказати...
 
   А є ще гарніші! Он-де Богатирьова видала: ну й що з того, що у реанімації Тетяна лежить, нічого там страшного нема... Їй, звичайно, видніше, дивлячись на знівечине Тетянине обличчя, нічого "не побачила". Це коли в регіоналок сніжку кинули, тоді да... А в розбитих обличчях вона не розбирається: гінеколог, що з неї взяти. Значить, ми- єдина у світі країна, в якій є міністерство гінекології. Правда, міністерство охорони здоров'я нахрін відсутнє.
 
   Он ще один моральний інвалід: Олійник. Останній його "перл": майданівці палять машини та б'ють активістів. Своїх, звичайно. Що тут сказати? Матюкатися не хочеться, а цензурно- до нього не дійде... От хіба що так: не суди по собі!
 
   А он ще один, Єфремов: Партія регіонів монолітна! А ми не "чиїсь", а виключно самі свої, прямі та непохитні борці за ідею... От же, чума болотяна, насмішив! Ще з літа ви патякали (монолітно, в унісон!), про переваги підписання Асоціації з ЄС.Коли ваш Марков почав щось казати про кохану "Росію-матушку", ви швиденько "згадали", що він- бандит та й прикрили його там, куди Макар телят не ганяв... Раніше про це ви навіть і не здогадувалися: во маскувався, гад! А потім ви, так само, монолітно, раптом розплющили очі й почали триндіти про "євросодом", про вузькоколійку і тому подібну маячню. Це не "батя"вам команду дав, ви самі додумалися! Ви? Самі??? Да у вас нічим! "Мислителі"... Ще розкажіть мені, що Чечетов Велику теорему Ферма, так, льогко, між засіданнями Верховної Ради, доказав і не засміявся!
 
   Тут ще он цікаво: це вже наш найдорожчий у світі Овоч видав: ми, коли підписували усі оті 900 сторінок документів про Асоціацію, то їх чомусь не читали, а прочитали аж через два роки, акурат перед тим, як у Вільнюс їхати. А раніше не можна було, ми ж пісатєлі, а не чітатєлі. Ага, ага... До речі, на отій смішній прес-конференції нашому Овочеві задали питання, звідки такі казкові гонорари, що Кінг від заздрощів давиться? А воно зраділо: я радий, я чекав, а ось, ось і ось! Подивіться, скільки я благодійної допомоги роздаю!
 
   Я так і зрозумів. Тільки тоді знову ж запитаннячка: якщо ти стільки роздаєш, то звідки у тебе, кат забирай, гроші, оті міліони, які ти ніби то роздаєш? Чи тобі платять фантастичні гонорари, щоб було що роздавати, щоб твоя власна кишеня не страждала? Так це тоді не ТВОЯ допомога, а хер зна що, пробач за бідність мови...
 
   А ще наше Всьо сказало, що у наступному році воно нещадно боротиметься з корупцією. Хлопці й дівчата, що на Майдані! Ми виграли! Наш унітазоносець вирішив, як порядна людина, почати з себе й самоарештуватися! В усякому разі, я це так зрозумів.
 
   А якщо серйозно, то система зависла й потребує перезавантаження. Тому, як на мій погляд, після відставки існуючого режиму (не ЯКЩО, а КОЛИ):
   -якщо у керівників організацій ПР, починаючи з районних, лишиться можливість працювати на держслужбі або на виборних посадах- ми програли;
   -якщо міліція буде й надалі лишатися найбільшим у країні злочинним угрупуванням, буде й надалі заносити гроші "нагору"- ми програли;
   -якщо суди будуть карати не винних, а тих, у кого немає грошей або політичного впливу- ми програли;
   -якщо гроші, розграбовані Сім'єю, не повернуться в державну скарбницю- ми програли.
 
   Дай нам, Боже, виграти.
© Саня электрик [26.12.2013] | Переглядів: 3230

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.3/58

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook