пароль
пам’ятати
[uk] ru

Спрямуємо гранти у правильне русло


Спрямуємо гранти у правильне русло
Всякі українські грантоїди використовують гроші не за призначенням тобто не на боротьбу за демократію. Наприклад спостерігаю за діями Демальянсу, чим вони займаються: обнімаються та годують беркутів, які є опорою антидемократичного режиму Януковича, розповсюджують листівки в яких закликають влаштувати "полювання на відьом", ловити провокаторів і внести розбрат серед рядів протестувальників.
 
Демократія це суспільство вільних людей. А гаслами толерантності та гуманізму прикриваються найбільші вороги демократії, через своїх рупорів: Чечетових, Колесніченок та Табачників. Всіма цими грантоїдами кошти витрачаються на імітацію боротьби, вони перебувають у таємній співпраці з владою, частиною коштів з ними діляться, а решту привласнюють собі. Я розумію, що у таких країнах як Єгипет, Туніс, Лівія, ці фонди вклали гроші за призначенням. А от в країні хитрих бандитів та злодіїв - Україні, вони, я сподіваюся, просто не розбираються у ситуації і виділяють гроші відвертим шахраям та прислужникам противників демократичних принципів.
 
Треба довести це до їх відома, хоча це напевне наївно, щоб вони виділили кошти "Правому сектору" який дійсно хоче повалення антидемократичного режиму. А всяких прихвоснів режиму фінансувати перестали. Треба буде перекласти і їм надіслати, тим всім Соросам
© Андрій Мронюк [25.12.2013] | Переглядів: 783

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.4/15

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати