для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Міліція з народом


Міліція з народом
Проснувся раненько, як і завжди. Глянув пошту, новини. І... Я "мусчина" але у мене опустилась матка, коли прочитав: Покалічено Чорновол Тетяну. Так само відчував себе остнанній раз коли вночі побачив штурм беркутом Майдану 11 грудня. Ну, тоді швиденько вдівся, на трасу Одеса-Київ, і через 3 години вже був на Майдані. А що робити зараз? Куди бігти, що брати в руки?
Позавчора запитав одного запеклого комуняку: Чому ваше шобло на чолі з Сімонєнкою не захистило бесарабське опудало?
Відповідь: Так там же могли побити!
Ось в чому різниця між НИМИ і НАМИ! Ми готові за ідею і справу віддати своє життя. А вони сцикливо ховаються за бандитів в погонах і без бабла ні кроку.
Я 25 років в активному політичному житті країни. Делегат перших трьох з'їздів Народного Руху. Брав участь у ДУЖЕ багатьох історичних подіях.
За роки Незалежності не було ПОКАРАНО жодного НКВДиста, українофоба, підрахуя, гепу-допу, суддю, прокурора, мєнта (вчинок Запорожця з іншої "опери", без політики). Навіть гасло КГБ "Комуняку на гиляку!" не було взято до керівництва діями. А тим часом НАШИХ - бито-перебито. Бойчишин з РУХу, Ємець. Хто їх вбив? В травні я писав про побиття бєркутом Олександра Даниленка. Зараз повідомлення про побиття НАШИХ, про спалене житло, автівки, йдуть валом.
І от маємо сьогоднішнє: Звіряче побита Тетяна Чорновол. Я добре знаю про її ДІЯЛЬНІСТЬ ще з 90-х. Особисто знайомий. ГЕРОЇНЯ! Не боялась нікого, хоча знала про те що банда їй не пробачить правду. Почитайте її блоги в "Українській правді".
Знаково що бєркут захарченка-янука вкоїв це з Тетяною Чорновол в День народження В'ячеслава Чорновола. Вбитого орлами кравченка-кучми.
Що далі? Мирно"тусим" по майданам? Чи визнаємо що з нами ДАВНО ведуть війну на знищення. Винищували Голодомором, сталінськими репресіями, "операціями" полководців над чорносвитниками. Винищенням УПА. І дала-далі.
Міліція з народом! Пригостимо їх пундиками і куросанами?
Ні слів ні виразів...
Слава нації котра зможе захистити своїх Героїв!
P.S. І ще умоляю русько-віталіко-прочіх в ЦЕЙ день помовчати...
© РУХІВЕЦЬ шахид [25.12.2013] | Переглядів: 3919

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.4/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook