для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Будьмо людьми!


Будьмо людьми!
Все більше й більше ідей звучить стосовно того, як перемогти злочинний режим і відновити конституційне поле. Креатив зашкалює, акції втягують найенергійніших молодих людей. Здається, отримуючи задоволення від своєї активності, революційно налаштовані громадяни не враховують однієї суттєвої речі.
 
Не береться до уваги та обставина, що влада, відгородившись від людей, загнала себе у клітки, вольєри. Вона утворила з себе ЗООПАРК. І ці дикі звірі регулярно потребують їжі. Яка, у свою чергу, купується за рахунок відвідувачів. Але чомусь відвідувачі цього зоопарку підходять до кліток, дратують звірів, і головне – їх годують.
 
А ви не пробували робити все навпаки? Не дратувати. Не годувати звірів. Натомість – посадити їх на дієту.
 
– Слон Коломойський. Хочеш свіжої капусточки? Вибач, нема. Для тебе нема. Я закрив рахунок у ПриватБанку. Те саме зробили мої друзі.
– Шакал Колесников. Припини тявкати. Твої контікі не смачні і не корисні, ми купуємо Рошен.
– Вовче Клюєв. Вий не вий, а твої бізнес-партнери в Україні і Австрії, вибач, втратили до тебе довіру. Адже співпрацювати з тими, хто причетий до злочинів, не комільфо. Гроші люблять тишу, а не показові гучні криваві розгони майданів.
– Тигр Ахметов. Зрозуміло, звик до свіжого м'яса. Але час сьогодні складний. Вівсянка, сер – пригощайся. Твій офіс у Лондоні, мусиш харчувати по-англійськи і піти по-англіськи, непомітно.
– Страусячий вольєр януковичів. Вам, пташкам, поки що не потрібна їжа. Все одно голови стирчать у піску. Коли вистромите їх, ми вам допоможемо повернутися на історичну батьківщину - у Африку. Вам там буде комфортніше.
 
Кого ще ми забули? Якщо тут не згадали, пам'ятаємо одне. Звір завжди хоче жерти. Роздратований звір небезпечний. Голодний і хворий звір – беззахисний. Тому турбуймося про тварин. Будьмо людьми. Просто БУДЬМО!
© Vitaly Manko [22.12.2013] | Переглядів: 8940

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/19

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook