для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Міліція з народом !


Міліція з народом !
Як ми щасливі від того, що наша міліція з нами. Адже як добре відчувати у всьому захищеним. Навіть якщо маєш всю ніч гуляти містом, чи то селом та навіть, не дай боже, по робочому передмістю, то ти впевен, що твоя міліція тебе захистить. Ти твердо знаєш, що вона нетерпима до зла, і навіть може застрелити бандита на місці, якщо він чинить опір при затриманні, але це може бути лише в тому випадку, якщо цей бандит підпале чий то будинок, чи застреле когось. або буде грабувати крамниці чи людей. Вірю, що наша міліція, якщо ти на машині заблукав в незнайомому місці, то не дивлячись на час, виведе тебе на вірний шлях, і навіть, якщо треба буде, зупинить весь транспорт, щоб перевести немічного через дорогу. Написав я все це і замислився, чи про нашу міліцію я це написав? А може про якусь Англіцьку чи Американьську?
 
Коли читаєш зведення про дії нашої міліції по всій країні, за майже всі роки незасісімості, то розумієш, ця міліція зовсім не з народом. Переконуєшся, що ця міліція, не с нами і народили їх, не наші мами, не українські. Інакше, як можна пояснити появу Врадіевок, і сотень інших випадків. Інакше, як можна пояснити це звірство, цю ненависть, це презирство, цю ненависть і злобу до власного народу. Вони, начебто прибульців на нашій землі , які тимчасово прилетіли, і їм, на деякий час дозволили все. Або. як солдати визволителі Радянської Армії в Німеччині , яким «великий» полководець Жуков (якого. в будь-якій інший країні світу. оголосили б військовим злочинцем, за його ненависть і жорстокість до всіх ) дав тижневий карт- бланш на розграбування і насилування поваленої країни. Мовляв ви переможці і вам за це покладена нагорода. Грабуй , насилуй та вбивай ! Це їх гасло і філософія життя .
 
Ось на Майдані весь час кричать, що міліція - це наші діти! Не дай боже, щоб це були наші діти! Я б особисто вбив би такого сина! Рука б не здригнулася. А наші дурепи - дівки, підходять до рядів цих «кацманавтів» і кажуть їм, давайте краще кохатися, ніж дратися. Та для нього ти,  що та комаха на землі. Йому дасть наказ командир - відморозок і він, навіть під час статевого акту з тобою, схопиться і почне бити тебе кийком і топтати ногами. Я не маю  на увазі вояків внутрішньої служби. Це дійсно хлопчики, які ще не зіпсовані нашою системою. Я маю увазі тих відморозків зі спеціальних військ, які проходять дошкульну обробку.
 
Ці відморозки, а їх по іншому і назвати не можна, навчаються за спеціальною програмою.  Інструктори в них з суміжної держави, яка натаскує їх як собак, кидатися на власний народ. Та який такий власний! Вони не вважають себе представниками нашого народу. Вони всі вважають себе представниками, в кращому випадку СРСР, чи Росії. Жодний з цих ублюдків не мовить українською мовою. У них, до автоматизму доведений інстинкт, при звуках української мови, діставати кийки і зброю. і лупити, лупити, лупитти. До крові, до нестями, до смерті. Це буде до тих пір, доки наш, довготерпеливий народ в цих істотах буде бачити свої дітей, доти вони будуть над нами знущатися.
 
Ми повинні зрозуміти, це не наші діти! Це наші вороги! Проведіть парралель між діями гестапівців на окупованих територіях під час 2 світової війни, і діями сучасних бандитів, одягнених у форму « кацманавтів ». Різниці аж ніякої немає, іноді, дії гестапівців були гуманніші, ніж дії наших « кацманатвтів ». Якими можна назвати дії влади, коли в сьогоднішню ніч, з 21 на 22 грудня 2013 року, вони напали на мирного мешканця Київа, журналіста. Ці звіри спочатку побили його, потім зробили в нього кулька пострілів з пістолета, дякувати богові, що він ще живий, а потім. ще й спалили автомобіль! Шукають якийсь компромат ? Такими методами? Ви вірите, що знайдуть винних? А я ні! Так само, як і ніколи не знайдуть того, хто дав вказівку « кацманавтам » вбивати наших дітей на Майдані.
 
Майдан це добре і я підтримую його всією своє душею. Але він живе якимось парралельним життям. Ми всі на Майдані однодумці і ненавидимо існуючий режим. Але режиму від цього, не зимно і не спекотно. Влада вирішили так. Нехай собі сидять за барикадами, гавкають, головне, щоб не висовувалися, а ми, свою справу знаємо туго. Ось вийшов указ головного прокурора про зачистку ВСІЄЇ України від інакодумців. Що ми можемо цьому протиставити ? Ми, мешканці України, маємо змогу! Можемо зробити так, як зробили спонтанно у Врадіївці, коли вони всі зі страху поховалися хто — де? Але не зробимо. Тоді вони,ці бандити. тиждень!!!, ходили нижче води і нижче трави. Але коли оговталися,  вони побачили, що це тільки у Врадіївці, а решті України, на це наплювати, деякі регіони їх, цих бандитів і нелюдей навіть підтримували.  Бандити піднеслися духом і все повернулося на своє місце. Треба було ще тоді повстати всій Україні і змести цей бруд з нашої, благославеної землі, але не сталося .....
 
Звичайно, будь-який мир, навіть самий худий, краще, ніж сама маленька війна. Потрібно домовлятися, потрібно шукати всі можливі мирні методи. Сідати за круглі, квадратні чи трикутні столи, намагатися шукати компроміси. Потрібно підключати Європу, Америку ... Хоча, вони їх, не дуже бояться. Ви гадаєте, що Європа введе будь коли санкції проти нашої влади? Наївні! Ніколи Європа не введе санкції проти Ахметова, Азарова, Клюєва та інших.Їм відомо про це і вони відверто плюють на Європу, з їх бутафорськими погрозами. Адже вищезазначені особи не тримають гроші просто в іноземних банках! Їхні гроші там працюють! Невже ви думаєте , якщо Ахметову, або Стоматологу прикриють рахунок, так тільки він выд цього постраждає? Ах ніяк ні. Вони мають підприємства в Польщі, Австрії, Німеччини, Франції то що. Перекриваючи рахунки їм, автоматично перекривається фінансування підприємств. А це означає, що тисячі поляків, французів, італійців, залишаться без роботи. Чи можуть вони собі це дозволити. Ні звичайно. Їх дуже цікавить Україна, але тільки в тій мірі, яка б не зачіпала їх кишеню. Вони мають приїжджати, кричати, виступати на Майдані, помахувати Хаму пальчиком, але не більше. Рахунки їх не перекриють .
 
Максимум, на що вони можуть піти, це тимчасово прикрити їм візи , але це дурниця. Але у наних можновладців. там є грамотні керуючі підприємств і присутність Ахметових на їх заводах, зовсім не обов'язкова. А потрібну вказівку можна і по « Скайпу » дати . А на відпочинок до Європи вони не їздять. Для це є екзотичні острови. Америка, та може й прикрити деякі рахунки, там немає такої експансії капіталу наших можновладцев і економіка Америки від цього не постраждає. Але основні рахунки наших олігархів, це офшорні зони, де немає ніяких особливо лячних для них законів і тому, вся ця шелупонь із закриттям рахунків, нічого не вдіє. А шкода. Це був би найдієвіший іструмент. Якби такеє сталося, то Янукович, вже за два дні підняв би свої, нічим не забруднені ручки, і здався на милість народу.
 
Влада прийняла найвірніший шлях. Напевно є у неї ще розумні люди. Вони просто не звертають увагу на Майдан. Майдан може жити тільки тоді, коли буде підживлення ненавистю. А її немає. З кожним днем все важче долати ті позбавлення елементарних людських зручностей, які українці відчувають на Майдані. Настають холоди, все важче доставляти паливо та продовольство, ліки. Навіть сміття, і те вивезти проблема. Кричать протіпсіхі, ми без політики і політиків, а адже без того, щоб у кожній машині, що везе дрова, продовольство чи медикаменти, сидів депутат, то жодна б машина не пройшла на Майдан. Тільки завдяки нашим, можна сказати героям Яценюку, Тягнибоку і Кличко, і разом з ними , всіх безіменних політиків, Майдан ще живе.
 
На жаль, не дивлячись на гігантські зусилля нашого тріумвірату, Майдан незабаром помре. Не тому. що народ перестав ненавидіти цю владу, ні. Майдан розійдеться тихо і непомітно від того, що народ стомиться від бездіяльності. Від гасел і вірних промов на трибуні, ще жодна революція не відбулася. Неможливо, на одній, дуже маленькій території, зробити волю, коли навколо, у всій величезній окупованій бандитами країні, тебе не дуже те і підтримують.
 
До речі, для влади, дуже вигідно, що Майдан відбувся саме зараз. Будь Майдан приблизно через пов-року, було б зовсім інакше. А зараз стався викид пари і можна знову, з новою силою загвинчувати гайки. Для опозиції Майдан трапився несподівано. Вони ще не були готові до сприйняття його. Вони мали  вірну політику. Вони працювали, в так званому «полі». Вони обробляли потихеньку Схід і за всіма розрахунками, пік невдоволення Януковичем, як президентом країни, повинен був би досягти до вересня - листопада 2014 року. Тоді, абсолютно легітимним чином, його можна було б зняти. Зараз, абсолютно інша ситуація, пар практично, якщо влада не наробить дурниць, випущений, і новий Майдан, в найближче десятиліття не передбачається.
 
Хам мобілізував всі сили і показав нам свої ікла. Зараз вже абсолютно зрозуміло, виборів не буде, буде демонстративна, силова операція зі встановлення диктатури в Україні на найближчі 10 років. Що протиставити цьому ? Не знаю! Те, що я пропонував по свої попереднім ІМХО , не знаходить розуміння . Народ ще вважає виродків своїми дітьми. Коли  перестане так вважати, можливо вже буде пізно .....
© Tutanhamon [22.12.2013] | Переглядів: 3017

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook