для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Локшина.


Локшина.
    Може я чогось не розумію? Можливо мій попередній життєвий і службовий досвід не вірний? Підкажіть…
 
    Невже у депутатів у ВРУ від ОО не вистачає аргументів щоб поставити Генерального кума Хєранта у стійло? Читаю новини на УП і мені стає прикро за «супротивників» нашого правлячого режиму. Перша  http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/20/7007800/
 
     Перечитав… передивився відео на сюжеті. Все начеб то зрозуміло. Йде цілеспрямована відмазка сьогоденних професійних іменинників. Начеб то застосування надмірної сили виникло не на рівному місці. Але ж… Гебельс нервово палить у сторонці. Адже між представленими у ВРУ кадрами з діями провокаторів що на Майдані, що під АП, та силовими акціями від «Беркуту» були паузи, які саме цим провокаторам дали змогу відскочити та не потрапити «під гарячу руку» беркутятам. Адже били якраз не тих, що проламували шоломи строковикам із ВВ, до речі, та й надмірну силу застосовували якраз не «постраждалі» підрозділи, а зовсім інші бійці.
 
     Друга http://www.pravda.com.ua/news/2013/12/20/7007805/
 
     Повний алєс!!! shokСлухайте, Генеральний куме, якщо ви маєте всіх нас за лохів, то я в цю когорту входити не маю ніякого бажання! На скільки я розумію, після слів генерала Коряка «про надмірне застосування сили», які були сказані ще 30.11., одразу:
     1. Всі підрозділи, які діяли на Майдані о четвертій ночі 30.11. повинні були негайно бути відізваними у «казарми», оскільки не мали ніякого права забезпечувати «громадський порядок» у місті після вчинення кровопролиття. І саме тоді, одразу, повинні були проведені допити їх командирів, від командира взводу до Міністра, хто від кого і які команди та інструктажі отримував перед і під час «акції». Вони ж були «пов’язані кров’ю» і саме тому, напевно, так діяли під АП 1.12. Вони, власне, цілеспрямовано знищували докази своєї діяльності застосовуючи силу до кореспондентів ЗМІ та пошкоджували апаратуру.
     2. Чому, якщо порушено кримінальну справу «за фактом», до цих пір не відсторонені від виконання обов’язків, до з’ясування обставин і прийняття рішення по суті справи, начальницький склад конкретних підрозділів «Беркуту»? Може для вас новина, що так повинно було зроблено одразу?
     3. Чому досі на вулицях Києва виконують обов’язки з спец.засобами в руках злочинці з Криму, Дніпропетровська і Луганська? Можливо для Вас не принципово, але я впевнений, що деяка частина особового складу цих підрозділів «Беркуту» є злочинцями (якщо не всі поголовно). Можливо що дії 11.12 на Майдані могли б не відбутись взагалі і не з’явилось би нових постраждалих, якби Генеральний кум Хєранта займався виконанням своїх обов’язків, а не шукав відмазок.
 
     Вся аргументація Геніального прокурора - повна «локшина». Я чітко знаю, що «будь-який недолік (а тим більше дія чи бездіяльність) мають конкретне прізвище і займану посаду»! І не має ніяких проблем, щоб розкрутити весь ланцюг кримінальної справи.
 
     Або виходить, що під час згадуваних подій взагалі невідомо, які діяли підрозділи, хто там командири взводів, рот, і т.д.
 
     Передивіться оскароносний фільм Стівена Спілберга «Взвод», може тоді і зрозумієте, що може відбутися в подальшому, якщо не буде дій, які випливають із заданих мною запитань.
© инженегр [20.12.2013] | Переглядів: 3673

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook