для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Перед Миколаєм


Перед Миколаєм
   Дійові особи:
 
  1. Фьодрич- головний пацан Пацанату. Зарозуміле, тупе, брехливе й сцикливе створіння. Головна риса- до сказу жадібне.
  2. Дід Маразм- "пратівний старікашка". Має проблеми з будь-якою мовою. Тупе, брехливе та зарозуміле створіння. Головна риса- до сказу жадібне.
  3. Ганя й Дарка Снєгуркіни. Зарозумілі, брехливі створіння. Вивчили багато довгих слів, тому в керівних пацанських колах вважаються інтелектуалками. Головна риса- до сказу жадібні.
  4. Цар Владімір Сініє Пагони- хазяїн сусіднього Азіопського царства. Хоче зробити з Пацанату свій "Юго- западний фєдєральний округ". В п"єсі не з"являється.
  5. Кум. Адвокат, кум Царя. В п"єсі не з"являється.
  6. Андрюша Обізянов- головний пацан по безпеці Пацанату. "Шістка" Фьодрича й Кума одночасно.
 
   Величезний кабінет, розцяцькований позолоченими колонами, пілястрами, канделябрами й прочею фігнею. Серед усієї позолоти, сидять у кріслах і триндять Ганя з Даркою. У кутку біля каміна дрімає Дід Маразм. Розчиняються двері, у супроводі усього лиш 10 охоронців заходить Фьодрич.
 
   -Ну, привєт, банда! Шо ви тут того, без мене?
   -Нічого, спасіба. Как с"єзділі?
   -Да нормальок, цар сказалі, що бабла дадуть. Так шо живьом!
   -Фьодрич, а шо народу скажемо? Нахєра нам бабкі, якщо всю дорогу покращення?
   -Та ти шо, лох?! Совсєм уже, дід Маразм, із котушок з"їхав?! Як це "бабкі не треба"? Ти диви, добалакаєшся. Тоже мінє... Тут тобі не з трибуни про одностатеві шлюби бикам заливати. Це ж нада: свої хвантазії- і з трибуни? Ладно, шутю, шутю (посміхаючись, щипає Ганю за сраку. Та гордовито дивиться на Дарку, яка червоніє й відвертається). -Ганю, а й правда: як піплу втюхати, ну, нащот бабок?
   -Та, Фьодричу, це просто. Незважаючи на стрімке покращення, чималі ресурси вже було витрачено на покращення, так би мовити, в тестовому режимі, для добровольців, та на наближення до європейських стандартів. Крім того, негативну роль в  економічній ситуації зіграло те, що...
   -Карочє! Слухай, ти мені тут умняк не включай. Простіше!
   -Так Майдан отой! Він посилив негативні тенденції в економіці, що ми за ці роки так і не змогли повною мірою виправити. Вони нам дісталися у спадок від попередників. Так що Юлька, гадюка винувата!
   -А, папірєднікі? Ета харашо!Ми будємо працювати і трохи папізже падалаємо трудності!-жваво вимовив, несподівано прокинувшись, дід Маразм і, після своєї тиради, знову закуняв.
 
   -А, ну, ясно. Ясно, Ганя! А шо там наша генеральна лінія: усе на євроінтеграцію, чи плюємо на євросодом, чи будуємо Європу тут, у себе, а потім вона до нас сама приєднається? Бо цар Владімір мені нічого не казали, а поки летів, може, що змінилося? Андрюша Обізянов там не перетирав із Кумом, що мені казати? От жизня, на зоні кум жити вчив, от у президентах зараз- один хер кум командує...
   -Фьодричу, ми там усе напишемо, просто читайте й усе.
   -Як це "просто читайте"?
   -Та ми вам вже підготували і вопроси і отвєти.Ви, головне, перед дзеркалом потренуйтеся, поробіть умноє ліцо. Ну, таке, наче думаєте. А ми телесуфльор потихеньку так прокручувати будемо. Головне, коротше, робіть зморшки на лобі.
   -Добре. Тільки дивіться там, щоб я чого не бовкнув. А то мені он цар казали перед відльотом: "Сматрі, Вітя! А то, бля, задєлаю так, шо ти, поц, у свою хохляцкую тюрму просіться будєш!" І сємок у мене не взяли. Так що я трохи очкую.
 
   -Да ладно уже, Фьодрич!- підключився до розмови Андрюша Обізянов, що тільки прийшов, вислухавши Кума та давши чортів Оберполіцмейстерові Паханченку.- Ти умноє ліцо дєлай та про Юльку тріщи, а хто там тебе слухатиме? Оті майдануті, на тебе, звиняй, із прибором ложилі, нам ти, ще раз звиняй, нічого нового не скажеш, да й не нам оту мульку парити, а лохам усьо єдіно, вони не второпають. Так шо вопроси, отвєти, тринди, що напишуть та лоба морщити не забувай.
Головне, бабкі є! Значить, живемо!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
   Цілком ймовірно, що така або схожа розмова дійсно відбулася. "Гарант" морщив лоба та старанно відповідав. Ми почули про непомітний героїзм та тяжку президентську долю... а ще сім мішків гречаної вовни. "Усе прекрасно, ростемо ж ми, гей, але без російських грошей нам кирдик, бо Юлька"... Мабуть, цар Владімір Сініє Пагони таки налякав нашого "вождя й керманича".
 
   То що, будемо терпіти до 2015 року?...
© Саня электрик [20.12.2013] | Переглядів: 1734

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook