для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

СКОТОБАЗА...


СКОТОБАЗА...
Ще з радянських часів звик користуватись першоджерелами, навіть будучи негативної думки про їх авторів. Так, дуже багато аргументів для рухівської агітації знайшов в працях Леніна, Брежнєва, Черненка тощо. Справжнім відкриттям протиприродності краснопузих злочинців стали багатотомні "Декрети Совєтськой власті".
Вчора, як на зло, в селі зранку відімкнули електроенергію. А тут пресконференція Самого! Довелось потратитись і через Мережу послухати янука. Панове! Він над нами "здівається"!!! Повний неадекват. Хоча вже й навчився балакати без суфлера. От тільки чомусь постійно повторювався. Ніби вчителька на диктанті. Як пояснюють таке психологи?
Із сказаного робимо чіткий висновок: Він вважає свої позиції "непокобелімими". Жодного діалогу чи корекції в світлі вимог "купки" деструктивних елементів з Майдану!
А чи міг він діяти інакше?
В центрі Києва, по інших містах сотні тисяч громадян України висловлюють свою незгоду з зовнішньополітичним курсом влади. Вона ж мстить за це звірячим побиттям молоді та інших протестувальників 30 листопада і 1 грудня. Потім спроба силової зачистки 11 грудня. Кадри "роботи" беркуту транслюють всі телеканали, друкують газети та журнали. І на цей час  припадають довибори у Верховну Раду. Отут справжній шок!  Мільйони покинули домівки і рушили на Майдан де знову можливе кроваве місиво. А жителям 5 округів все по х...ю! На дільниці прийшло ледь 50%. І обрали для нас чергову порцію ПРастів. У славновідомій Врадіївці більше половини виборців проголосували за владу. То скільки і як потрібно дрючити такий електорат щоб у них зникло бажання підтримувати своїх катів? І Київ подарував нам Пилипишина. Скотний двір із скотом! Яка цьому рада?
Як після цього висовувати претензії до ялової "аппазіції"?
Зараз вдома зализую рани Майдану. Прихворів...
І в "больній" голові питання: Приїхали? Кінець і цьому Майдану? Знову "котят развєлі"?
То може треба було поміняти алгоритм дій і почати "вражою, злою кров'ю" волю кропити щоб "згинули наші воріженьки"?
Таким буде Третій Майдан! Тільки от "батя" це не відчуває. І коло нього вся придворна рать, котрі і є кандидатами на гірлянди "йолки".
Плакат не мій. Просто побачив і сфотографував.
Може й дісно треба так?  
© РУХІВЕЦЬ шахид [20.12.2013] | Переглядів: 3613

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook