для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Здобутки Майдана та виклики Майдану.


Здобутки Майдана та виклики Майдану.
Все нижче написане є суто моїм особистим баченням ситуації, котрий нікого ні до чого не зобов'язує..
Ітак, що ми маємо?
Майдан, щонайменше розставив крапки над "і" та надав відповідь на багато питань котрі висувались до цього.Фактично відбувсь всенародний плебісцит з багатьох питань. Наприклад таких:
1. Хто там звіздєл про поганий безвольний український народ? Ще є такі?
2. Хто там звіздєл про те, що революція почнеться зі сходу? Що донбасу вже остогидло від покращень і він ними наївсь? Ще є такі мрійники, хто так стверджує???
3. Хто там звіздєл, що мусара теж злидарі, мають мізерні ЗП, ненавидять режим і як вийде мільйон народу то вони втечуть на бік народу? Ще є такі дурники мрійники?
4. Де ті політики котрі казали, що 100 тисяч, 300 тисяч чи мільйон можуть одним своїм видом скинути режим? Ще є такі?
5. Після Чорнобиля, Проголошення незалежності, Майдану 2004, Успіхах на спортивних аренах та різних міжнародних конкурсах, Майдану 2013 ще є якесь падло котре казатиме, що Україна асоціюється в світі як частина Росії, що Україну ніхто не знає???
6. Дана відповідь куди хоче народ рухатись. Чітко сказано  НА  ЗАХІД до модерну. Українська нація показала чого вона прагне: Справедливості, Модернізації, Розвитку, Солідарності.
 
Які ж здобутки майдану на цей час:
1. Відбулось усвідомлення себе українською нацією. Окремою нацією. Вільною нацією котра має свої прагнення. В нації прокинулось відчуття СОЛІДАРНОСТІ як основна складова НАЦІОНАЛІЗМУ.
2. Прагнення СПРАВЕДЛИВОСТІ стає дедалі більшою усвідомленою національною об'єднавчою ідеєю.
3. Раніше за відрізану стрічку з вінка давали 10 діб, а за графіті з крапочкою давали від 1 до 2 років тюрми і все йшло до того що навіть за ніхіроший взхляд в бік Януковича можна було би зхлопотати статтю......... Тепер дещо змінилось (правда чи надовго). Тепер можна відбутись лише штрафом у 850 грн.
 
Поки що недосягнуті цілі:
1. Три ОПО лідери не спромоглись висунути ЄДИНОГО кандидата. Єдиного НАЦІОНАЛЬНОГО лідера, та розділити з ним відповідальність і окреслити для себе шляхи досягнення успіху та особисту відповідальність за їх виконання. (А сподівання на те, що сама лише ненависть українців до окупаційної влади донбаських узурпаторів зможе скинути Януковича марні. Доказ на поверхні - екзетполи і результати довиборів красномовні........... pardon)
2. Ніхто з влади поки, що не поніс покарання за події 30 листопада чи 1 грудня чи за якісь решту несправедливих політичних судилищ.
3. Відставки антинародного уряду не відбулось.
4. Влада Януковича необмежена він і далі керує на повноваженнях під котрі його не обирали.
5. Ніяких суттєвих реформ лідери ОПО не пропонують відкрито.
6.  Евроінтеграція похєрєна владою.
 
Що на мою думку варто зробити:
Припинити зважати на Юлію Володимирівну, котра останнім часом кидається в крайнощі і вочевидь не має чіткого перспективного плану. Ну самі судіть по навіть ближнім недавнім подіям: Голодування котре було згорнуто і вийшло пшиком. Заклик до покаяння сніжкових "терористів" і вимога знайти їх та явитись з повинною. А потім навпаки революційний лист-заклик на народному віче до рішучих дій з наказом звернутись до війська. Знов безглузде голодування-пшик............
 
Не варто чекати в хворого здорових порад. Краще лідерам ОПО почати думати власною головою. Так вони набагато швидше звільнять і саму ЮВТ і всю Україну від банди Януковича. І працювати над досягненнями цілей майдану котрий вже переміг.
Адже попри все, щоб там не сталось але навіть розігнавши майдан без втілення вжиття національної ідеї українців - ДОСЯГНЕННЯ   СПРАВЕДЛИВОСТІ, жоден режим не зможе почуватись спокійно попри будь які репресії.
 
Головне пам'ятати:
1. Наша сила в єдності.
2. ОПО має обрати одного лідера (ато не логічно виходить. Самі стримувалинарод від атаки на кабмін, АП та міжгіря. Сказали, що треба чекати і ....... чекаємо) і лише маючи лідера та розподіл ролей, лише тоді можна сподіватись на крах режиму. Адже Янукович ГОЛИЙ  КОРОЛЬ і його шпана ще не розбігається лише тому що не бачить реальної противаги.

3. Лише збільшення національної свідомості та втілення лідерами нації національної ідеї - СПРАВЕДЛИВОСТІ, зможе вивести націю на вершини розвитку.
Десь такі справи..........
pardon
© Слово [18.12.2013] | Переглядів: 1825

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook