для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

«Україні волю!» - «Раз, раз, раз!»….


«Україні волю!» - «Раз, раз, раз!»….
Був такий старий анекдот: приїхала найпопулярніша в світі група «БоніМ» до СРСР, але по дорозі десь загубився ревербератор (це такий на той час досить складний пристрій, що повторював слова і звуки пісень. У «БоніМ» одна з найвідоміших пісень була «Санні», де це слово повторювалось багато разів тим ревербератором і створювало неповторний шарм пісні). Це зараз  кожний третьокласник знає, як це зробити на компі, а тоді це дійсно було диво. Звісно, що члени групи впали у відчай. Але радянська приймаюча сторона  заявила, що нема жодних проблем! В нас налагоджено випуск отих ревербераторів, і вам дадуть будь який на ваш вибір! Привезли артистів на склад, розпакували ревербератор, продавець включив пристрій і за звичкою почав перевіряти: «Раз, раз, раз!». Ревербератор слухняно повторив: «Раз, раз, раз!».
Артисти «БоніМ» було шалено задоволені і взяли той пристрій. Отже, розпочався концерт, публіка в екстазі – «Боні ж М»! Вийшли співаки, засяяли прожектори, заграла музика, заспівали свій хіт «Санні» і ось тут, де ревербератор мав повторити «Санні, санні, санні», радянський пристрій повторив: «раз, раз, раз…»
Пройшло багато років.  Поїхав шлєпер здавати країну її заклятому ворогу. І здав. Підписав все, що защемивши йому яйця, продиктував його вертухайський «кум». Перекреслив усі надії нації на прогрес у сучасному світі, продав її душу і майбутнє її дітей за 15 лярдів, а Майдан на все це: «Раз, раз, раз!»…. Наче нічого й не сталося.
Хлопці! Віталіку, Арсенію, Олеже! Ви ж бачите, що пісні і танці на Майдані до дупи тому шлєперу. Викиньте той старий ревербератор совковського виробництва! Танцями і піснями банду не перемогти! Якщо не можете взяти на себе відповідальність й ризикнути своїм життям і волею, так і скажіть і йдіть! Дайте місце новим лідерам, що готові «душу й тіло положити» за свободу і майбутнє України. Так як зараз, продовжуватись більше не може! Ви марнуєте революційну енергію українського народу, фактично становлячись пособниками шлєпера.
«Україні волю!» - «Раз, раз, раз!»….
© Ukrop [18.12.2013] | Переглядів: 2611

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.9/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook