для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Котята" так не хочуть вчитися на власних помилках...


Що ж, Янукович і компанія вкотре демонструють чудеса гри в наперстки. Хто би що не казав, а ці люди добре вивчили цю гру і обіграти їх майже не реально, та ще й враховуючи той факт, що гравці (опозиція) ніяк не хочуть вчитися на власних помилках.
За останні три роки Віктор Федорович мабуть зробив усе про що мріяв з того моменту як побачив себе у кріслі Президента України. Дорогі іграшки у вигляді вертольотиків, літака за 60 млн грн, вертолітних площадок, Межигіря, державних дач в Криму та Карпатах, більшості у Парламенті, бізнесу для синів, навіть футбольної команди, яка не гірша за ту, котрою володіє його друг та подільник Ахметов, і так далі. Цей список можна продовжувати і продовжувати, тоді як список того, чого за цей час спромоглася досягнути опозиція значно коротший. Ба більше того, навіть не приходить на думку хоча би одна реальна перемога трійки лідерів... Адже навіть ті сотні тисяч людей, які наразі виходять на Майдан не є їх досягненням, бо народ сам вийшов. І тільки тому, що є спільна мета, опозиція змогла очолити цю мирну акцію, що зрештою, можливо її і погубило/погубить.
На жаль вести перемовини з бандою гопніків, які піймали вас у темному провулку, зазвичай не дуже ефективний план дій. Навіть якщо у вас дядько працює в міліції і багато друзів, які потім можливо помстяться. Адже гопнік просто не досяг вашого інтелектуального рівня і для нього головне - витрясти з вас мобілу та гроші, а все інше буде потім. І хоча з Кличка, Яценюка та Тягнибока вже не раз знущалися і віджимали в них все що можна, вони вперто йдуть у той самий провулок з маніакальним бажанням домовитися з гопніками полюбовно. Більше того, останні три тижні ця трійця маючи за собою сотні тисяч людей робить те саме, що і до того, замість того, аби нарешті дати відсіч цим помилкам природи та історії України за сумісництвом.
Я не знаю як у вас, але у мою свідомість вже почали закрадатися думки щодо того, а чи є у нас в країні реальна опозиція владі??? Чи це три гарно граючі свої ролі актори? Бо вони класно кричать і все дуже правильно говорять, але ефективність від їх діяльності за три роки так і не піднялася від позначки "нуль" на шкалі вимірювання ефективності.
Тому, як на мене, або Майдану на чолі з громадськими діячами та авторитетами які ще не заплямували власне імя, потрібно брати владу в свої руки, причому за румунським сценарієм, після якого жоден з теперішніх чиновників не зможе займати посаду в найближчі 10 років і використовуючи всебічну підтримку ЄС будує державу, або ж вже дуже скоро від нього залишаться купка постів у соц мережах та відео на ютубі.
Треба розуміти, що отримавши кредит у 15 млрд дол Янукович зможе позакривати дірки у бюджеті і наступний рік і далі виплачувати людям мізерні пенсії та зарплати, аби ніхто не випендрювався. Зрозуміло, що за ці гроші він також має якимось чином віддячити пана Путіна. І навіть якщо це буде ГТС, то що тоді? Що зробить опозиція, для того аби це не трапилося? Знову спробує домовитися? Тому, дорогі всі ті хто на Майдані фізично чи інтелектуально, я би вам радив зібратися і почати діяти, а не мирно спостерігати, за тим як Україну і далі продають, а ваша мирна акція згасає.
© Michael623 [17.12.2013] | Переглядів: 2981

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook