для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Пора


Пора
Отже. Майдан існує вже більше трьох тижнів. Які він має досягнення, окрім, звичайно, як застою ? Аж ніяких! Не можна перетворювати Майдан на концертний майданчик, без усякого руху в перед. Владі дуже підходить такий Майдан і вона зараз із задоволенням каже:
 
-                     Ми не будемо силовим методом розганяти майдан !
 
Звичайно не буде. Їм такий Майдан вигідний. Вони навіть вирішення своїх суддів не виконують! Навіщо! Такеє аморфне зібрання людей, беззубе і танцююче, яке ні на що не впливає. Прикладом цього є, як пройшли вибори у неділю. Якби влада, хоч би на мить лякалась Майдану, такого б не сталося. Не дивлячись на всі екзит-поли, в яких переконливо вигравала опозиція, коли почали підраховувати бюлетені, то виявилося зовсім навпаки. Вони плювати хотіли на всіх спостерігачів, пачками знищують непотрібні бюллютні і вкладають нові, з потрібними відмітками. Суди не беруть жодної заяви про порушення, кажучи про те, що вони, ці порушення, не істотні. ЦВК не приймає заяви про порушення, кажучи про те , що вони невірно оформлені. Дивлячись на цей фарс виборів, розумієш, виборів у 2015 році не буде. Якщо навіть 99,99 % голосів буде проти ціеї банди, після підрахунку у виборчих комісіях, все буде з точністю до навпаки.
 
І Чечетов, який з благородною хрипотою в його брехливому голосі буде доводити, що не дивлячись на шановну опозицію, яку він сам дуже поважає, весь народ не повівся на їх брехливі балакочки і всі, як один, віддали свої голоси за нашого найулюбленішого і найсправедливого президента.
 
А Майдан, тим часом молиться, танцює, непогано їсть і ховається у своїй Фортеці. Незабаром там з'являться професійні майданери, яких, після безславного і ганебного закінчення акції, зовсім не просто буде вигнати знову на роботу. (До речі , що і було минулого разу). Адже немеє ні нічого більш згубного для революції, як це застій, болото. Не можна перетворюватися на ще одну бюрократичну одиницю, а то дочекаєтеся, що бюджеті країни з'явиться рядок фінансування Майдану.
 
На жаль , Лідери Майдану не змогли взяти контроль над Майданом у свої , розуміючі ситуацію руки. Вони змушені свій кожен крок звіряти з якоїсь громадськістю , яка відмовила в гаслі Майдану «Юлі волю». Ці люди, що намагаються стати новими лідерами , завжди були протіпсіхамі і це , як відомо , ніколи до нічого доброго не приводила . Вони розуміють , з'явися Юля на Майдані , Майдан б став іншим , і влада , вже не посміхаючись , змушена була б піти назад.
 
Майдан дав мандат лідерам опозиції на участь, у так званному «круглому столі». Там, Хам в черговий раз нам, в лицях лідерів опозиції, смачно плюнув в очі, при цьому вимовив купу загроз та і швиденько, під охороною сотні охоронців, втік. При цьому пообіцявши, що покарає тих, хто йому «поганий » договір підсунули . Звичайно, він із задоволенням здасть тих, хто в уряді недостатньо швидко знімає штани і вимовляє солодке « Ку ». А військовому міністерстві, швиденько звільнили єдиного патріота України, звинувативши його в шпигунстві на користі Марса, замінивши його на чергового випускника Російської Війскової Академії .
 
А Майдан? А Майдан молиться і танцює!
 
Як не бажали Яценюк і Турчинов свободу Юлі, Майдан не захотів Юлю. Як не волала Тетяна Чорновіл, що без Юлі нічого не вийде, з вуст жодного політика не вирвалося а ні пари схвалення її слів. Вірно, Майдан по неділях збирає багато людей. Прийдуть, на шару поїдять, послухають музику, по фотографуються на барикаді, начебто вони роблять революцію. Ну і що? Який такий результат?. Хам сидить у своєму Межгірьї та посміхається. Мове пострибайте собі, послухайте музику, а я, тим часом, ще більше закручу гайки, а цей, взривоскидаючий клапан, у вигляді Майдану, нехай собі пошумить. А я тим часом вільно поїду до Москви і здам Україну з потрохами. А щоб ви там на Майдані, ще трохи поспівали та покричали, я навіть, кину вам туди трохи грошенят. Мені не шкода. Я ще накраду. Адже недарма, всі ті папери, які він збирається підписати в Москві, написані, як додаток до Основного Договору з Московією, і не вимагають ратифікації в Парламенті. І вірно що він разом з Азіровим в один голос кричить,  там, в ціх домовленостях, а ні слова немає про Митниу Спілку.
 
Звичайно немає. А навіщо? В ціх домовленостях, наскільки журналісти пронюхали, в кожній статті є приписка, що зміна цього договору можлива тільки після дозволу з Москви, і вступ в будь-які міжнародні Спілки теж можна тільки з дозволом Москви. Так навіщо тоді потрібна яка дратує всіх абревіатура ТС ? Звичайно не потрібна, всі положення цього ТС дотримані, в так званих доповненнях до Основного Договору .
 
Ви гадаєте, що Янукович, хоч в яку-ту мить свого майже 4-річного правління, думав йти до Європи? Та ніколи! Всі ці рухи його кремезного тіла, це просто як димова завіса. Адже підготувати таку кількість документів, які він збирається підписати у Москві, за місяць або два, не підготували. Вони готувалися до цієї зради років два, не менше. А тим часом, він в далечіні усім нам махав під носом солодкою цукерочкою, під назвою Європа, а сам готував собі царство на багато років. Ви гадаєте, він не розумів , якщо він вступить до Європи, то йому другого терміну не бачити? А в клубі диктаторів , він буде рівний серед рівних, ну, мабуть окрім « Великого ПУ».
 
Була маленька надія, що після кривавої п'ятниці, депутати з ПР вийдуть з партії і фракції. Та ніколи! Саме зараз, вони ще більше захищені кров'ю і круговою порукою. Їм, як і їх Пахану, відступати нікуди і ніяка Європа їм не потрібна. Зараз, після так званих «виборів», вони ще більше посилили свої людожерські бастиони.
 
А що Майдан? А Майдан молиться і танцює! Не хвилюйтеся на Майдані. Сидіть спокійно у своїй Фортеці. Вас ніхто не зачепить. Їх набагато більше налякало те, що були оприлюднені адреси ворогів народу. Ось тоді вони заворушилися, стали волати, та де це бачено, щоб погрожували сім'ям чесних людей! А те, що ці люди безвинних відправляють на муки, в тюрми , на смерть - це чесно ?
 
Чому не було жодного походу у бік зміїного кубла Межгірря? Ах! Там можна отримати кийком по голові!
 
Чому заклик сміливої, маленької тендітної жінки, не знайшов відгуку в « мужніх серцях» захисників Фортеці? Га? Та тому, що протіпсіхі правлять бал на Майдані. Кілька вилазок , які незабаром з легкість розгромила влада, не в рахунок. Їх можна приписати тільки Опозиції , а особливо Тягнибоку. Але на цьому, весь революційний запал Майдану стух. Адже в неділю, коли зібралося півмільйонний натовп, чому б не піти в це осине гніздо і не зруйнувати його? Навіть думки такої не було. Було пару нічого не значущих пікетів, потанцювали і все!
 
Весь світ дивується такої революції. У всіх країнах світу, коли виходить така кількість громадян, країни змінюються, диктатори, тримаючи в руках обгаженні підгузники, біжать в різні боки, але переважно до Москалії. А у нас? Виступає головний прокурор.
 
-                Якщо подивитеся криво на міліціянта - в'язниця, якщо підете не туди - в'язниця , - якщо маєте дихати в недозволеному місці - в'язниця.
 
А Майдан? А Майдан молиться і танцює.
 
Головний кат, за сумісництвом міністр МВС повторює в унісон до головного прокурора .
 
А Майдан? А Майдан молиться і танцює.
 
Щоранку дуже важливе повідомлення, що ніч на Майдані пройшла спокійно і провокацій з боку влади не було. Та їх і не буде! Не тешіть собі надією.
 
Доки громада по справжньому не візьме владу в свої руки, а це означає, силовим протистоянням повалити уряд, скасувати судову систему, розігнати міліцію та прокуратуру і найголовніше, судити народним судом головного пахана, нічого не буде і Майдан, як і раніше, буде молитися і танцювати.
 
Слава Україні !
© Tutanhamon [16.12.2013] | Переглядів: 2895

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.6/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook