для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Майданні замальовки.


Майданні замальовки.
Цієї неділі на майдані відбувалась певно найбільша зустріч ДДшників за останні роки. Були майже всі кияни (а хто не був просто лиш тому, що захворів на нічних вартах майдану і мусив пропустити вчорашнє Віче).
Були окрім давно відомих представників ДД і ті кого до вчора знали лише віртуально по сайту.
Наприклад Маска приїхав з самих Кобеляк взявши відпустку в редакції своєї районної малотиражки.
Щире захоплення цього 25-ти річного прихильника ЮВТ викликали барикади майдану. Він навіть сумував, що не зміг взяти участі в їх спорудженні.
 
Також відкриттям зустрічі став ОдесіТТ, котрий незважаючи на свій досить поважний вік (82 роки) та досить скромну пенсію, таки приїхав з Одеси за покликом серця на майдан.
 
Але напевно найбільшим відкриттям зустрічі став МРАЧНИЙ.
Причому сталось це коли колона представникив ДД рушила на СИНІЙ майдан проводити агітроботу серед зашорених янучар.
Коли раптом, дізнавшись що ми з ДД, до нас підійшов дядько і представивсь Мрачним
Мушу визнати, що Інтернет імідж Мрачного зовсім не відповідає реальному.
В реальності 57-річний Мрачний не має відношення до роздрібної торгівлі буряком, картоплею та капустою, а є просто вчителем МУЗИКИ в середній школі в Горлівці. Тож опинивсь в Києві на синьому майдані за разнарядкою міськадміністрації під керівництвом ПР.
Він звісно вибачавсь, що мусить стояти тут, а не з нами на справжньому Майдані. Казав, що те що їм заплатять за поїздку до Києва, це хоч якось компенсує те, що їх відправляють в безоплатну відпустку з 30 грудня до лютого місяця.
Він нарешті знайшов в собі мужність вибачитись перед Маскою, визнавши, що всі його напади на Маску то лише Інтернет-бравади для підтримки створеного ним іміджу.
На жаль зустріч тривала з ним не довго. Адже о 15:00 їх організовано закликали повертатись до автобусів та рушити на Київ-московський де на них чекали спец-поїзди, тож сьогоднішній ранок Мрачний певно зустрів вже в Микитівці звідки тролейбусом спокійно діставсь своєї оселі та, сподіваюсь взявсь за створення пісні на честь нашої зустрічі.................
© Слово [16.12.2013] | Переглядів: 3174

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.0/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook