для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Нотаток до майбутніх дисертантів


Нотаток до майбутніх дисертантів
     У мене є приятель, гармонійно розвинута особистість, який, працюючи професором кафедри філософії й одночасно проректором, мріяв про те, щоби записати собі у трудову книжку -  «викладач фізичного виховання». І це мрія людини не на кшталт Зварича, Кислинського, Королевської і багатьох інших. Він дійсно тренував студеїв у жанрі віжкої атлетики. Мрія не здійснилася. Не винайшов він правових підстав.
 
     У мене є мрія – отримати вчену ступінь з економіки (на йуха воно мені,- я працюю у млині). І тему вже обрав: «Економічні ресурси сучасних церков». Правда, жодна кафедра боїться затверджувати. Дурні-дурні, а хитрі. Знають, що голови повідрізають як харківському судді. Від пошукача ступеню до опонентів і машинистки. Повна зачистка.
 
     Але сучасна вітчизняна історія підкинула колосальну палку-виручалку (гумовий кийок).
 
     Отже: «Економіка функціонування майданів під час глибокої суспільно-політичної кризи і просвітлення свідомості на прикладі м. Києва у 2013-му році».
 
     При зануренні у середовище виявилося, що альтруїстичне ставлення до великих і надвеликих мас, які утворюють скупчення, є надзвичайно вразливим. Особи втрачають іманентно присутній/дотичний їм егоїзм і намагаються не вкрасти у ближнього та привласнити, а принести та віддати. Екскурси у попередні економічні розвідки виявили, що аналогічні явища мали місце  у 2004-році.
 
     Не виявлено жодних намірів «пилити» бюджетні кошти задля виконання завдань, зформульованих громадою Майдана.
 
     Натомість, існування антимайдану здійснюється цілком з порушенням трудового та фінансового чинного законодавства. (Звичайно і передбачувано, що печерні суди  можуть розглядати ці вади, як здійснення допомоги незповнарозумним маргінальним громадянам). Але ніщо не повинно утримувати від позивів про порушення фінансової дисципліни до державних установ.
 
     «З Миру – по нитці, голому – сорочка» є головною бюджетноформуючою тезою Майдану, у якій закладено споконвічну ідею толоки, що не має вичепного ресурсу.
 
     Натомість, економічний ресурс антимайдану є схильним до стрімкого падіння, про що свідчить сама природа їхніх грошей.
 
    Намагаючися бути науково-подібним, майже як Б. тільки без графіків, прошу сприйняти з відповідною схильністю до жарту.
© barbudas [14.12.2013] | Переглядів: 1184

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.1/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook