для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Український Стівен Елоп


Український Стівен Елоп
Я думаю таку дуже сильну компанію як Нокіа знають всі. Колись вона була лідером серед виробників мобільних телефонів, зараз вона (грубо кажучи) ніхто. Одним із тих, хто приклав руки до зруйнування цієї компанії був Стівен Елоп (2008—2010 відповідав за розвиток Microsoft Office), який став СЕО Нокіа в 2010 і за 3 роки фактично обанкрутив компанію і зробив так, що Майкрасофт купила мобільний підрозділ Нокіа за копійки.
 
Схема проста як світ.
 
Тепер про звіт Миколи Яновича. Він відзвітував, що з 2012 року у нас повне падіння економіки, торговельні відносини з десятками країн погіршились. Ми всі знаємо, що сталося би з цією людиною в часи розквіту СРСР, про це не потрібно говорити, в книжках історії ми б його не знайшли. В Європі все набагато простіше, просто встаньте і вийдіть, вас ніхто не буде чіпати. Але як бачимо, все набагато страшніше, як мені здається, Микола Янович не просто так сидить на своєму місці, і не просто так наш "любий" ВФЯ не може його скинути, у нього є завдання, ціль життя. Яка у нього ціль і чий він ставленник, думаю розповідати не потрібно.
 
Коли одні люди крадуть у інших річ, їх за це судять. Що потрібно робити з людиною, яка хоче вкрасти у цілого народу країну?
© Mikhail [13.12.2013] | Переглядів: 3586
Мітки: #Азаров 

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.5/50

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook