для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Неділя 12 годин. Майдан.


Неділя 12 годин. Майдан.
«Куда идти? Только на Запад, к созреванию, к стандартам Северной Америки. В США стекаются умы всего света. При том, что они же, американцы — идеалисты: запрещают курить и убивать животных. Еще и выбирают умных президентов… На Россию заглядываться не стоит. Будущее ее туманно» (c) Николай Амосов

У неділю знов планую на Майдан. Хто хоче зустрічатись пропоную біля метро Хрещатик ВЕРХНІЙ вихід (той що на Інститутській) на 11:40.
Але якщо будуть інші пропозиції пишіть. Адже в останні дні ригоАНАЛЬНА влада маніпулює метрополітеном як хоче, то в них там бімби то просто не відкривають...........
 
Цієї неділі в Києві буде два МАЙДАНИ. Один наш українській, а другий їх - свідків покращень, русмирців та захисників Януковича.
Тамвсе ясно. Гундяєв, Янукович, русскій мір, за німі Азарів за ними масква...........
Адже вже другий тиждень вся донбаська мусарня завезена до Києва, а отже місцеві холопи лишились без нагляду. І щоб чого не вийшло, звісно на прохання трудящих, їх вирішили перевезти теж сюди...........
 

А от з приводу нашого Майдана вони поки не дійшли якоїсь сталої спільної думки. Поки версії такі, що наш українській Майдан це:
- Майдан це витівка Госдєпа, за допомогою агентів впливу та грантоєдаф (роспреса та частина партєйців ПР, зокрема Царьоф, котрий вже і списки склав ворогів їхнього донецького рейху.......)
- Майдан організував Клюєв як противагу партійного майдану, але потім щось пішло не так, побили не тих і виникло народне повстання (зі статей Портнікова)
- Майдан організував Тимошенко, Яценюк, Кличко, Тягнибок (потрібне підкреслити), про це свідчать заяви окремих ригоаналів та ригоаналок..........
- Майдан організував Янукович, тому що це йому вигідно для переговорів в Мацкві (декотрі противсіхи саме так поясніють події на Майдані. Як доказ висувають те що Янукович міг би вже давно припинити Майдан мирно, просто відправивши у відставку Азірова та Захарченко і покаравши кількох мусарят, натомість він постійно роздмухує завзяття мітингувальників застосуванням репресій та сили. Також як доказ звучать старі пісні про головне, що Тимошенко сама себе посадило, адже це їй вигідно піднімає рейтинг, от і Янукович Майдан організував)
- Ніякого Майдану не має. Просто є безлад та хуліганство (Путін та окремі депутати ПР)
- Майдан це просто купка бандєравців. Нєскалька сотєн (російське ТБ)
- Останні події це просто ХТОСЬ ПІДСТАВИВ  владу (з виступу Азіров)
Є і інші версії, котрі заперечують просту істину:  Український народ просто втомивсь від даунбаськіх покращень вже сьогодні, рузкава міра та мутних саюсав.
І подальше стояння на площі поступово призводить протестувальників до розуміння наступного:
Янукович на поступки не йде і вимоги виконувати не збирається. А отже потрібно або його відставка, або відокремлення ПІСУАРУ ну або ярмо, репресії і усьо будє данецьк.
Воно нам треба?
© Слово [13.12.2013] | Переглядів: 2457

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook