пароль
пам’ятати
[uk] ru

Напруження зростає


Напруження зростає
Рішення щодо долі Майдану приймає група з шести-семи людей: Віктор Янукович, Андрій Клюєв, Володимир Сівкович, Андрій Портнов, екс-глава СБУ Володимир Радченко і колишній глава СБУ в Донецькій області, нардеп Юрій Самойленко.
 
Про це у своєму дописі на сторінці у Фейсбук написав журналіст Вахтанг Кіпіані, посилаючись на людину, якій він довіряє.
 
«Дуже важливо! Від людини, якій я довіряю. Рішення щодо долі Майдану приймає група з шести-семи людей: Янукович, Клюєв, Сівкович, Портнов, екс-глава СБУ Радченко і колишній глава СБУ в Донецькій області, нардеп Самойленко.
 
Вони налаштовані на розгон і подальший розкол країни. Група координує свою діяльність з ФСБ. Медведчук десь поруч, не сумніваюсь», – написав журналіст.
(див. "Рекомендую")
 
Дискусія з моєї попередньої імхи:
 
    Андрій Мронюк 11.12.2013 23:03:22
  
Мирна зачистка не вдається, армія не піде проти народу, менти недієздатні і тому в Януковоща є тільки останній аргумент: озброєні члени колишніх кримінальних бригад

 
На мою думку, вся справа в тому, що ЯНУКОВИЧ ЩЕ НЕ ВИРІШИВ ОСТАТОЧНО яким шляхом йому йти далі.
 
У нього є декілька можливих шляхів:
 
1. Зачистити Майдан силою
 
Саме у цьому випадку він може задіяти бригади злочинців. Які разом із Беркутом і технікою (водомети, грейдери, а можливо і озброєна бронетехніка) можуть звільнити центр міста від протестувальників. Далі вони нейтралізують політичну і організаційну верхівку і встановлюють в Києві режим донецької диктатури. При тому вони наповнюють Київ донецькою братвою і ПРівцями.
 
Цей варіант є досить радикальним, він викличе дуже багато таких наслідків, з якими Янукович скоріше за все самостійно не впорається. Отже, він буде змушеним звертатися до Путіна за допомогою.
 
Путін, якщо він перетворився на повного неадеквата, може надіслати загони свого омону.
Далі вони разом почнуть відрізати Галичину від решти України.
 
Якщо Галичина скаже: "Ну, і х.. з вами, ми з радістю підемо в Європу", то на цьому етапі план Януковича-Путіна здійсниться, вони будуть святкувати повернення України в лоно імперії.
 
Але якщо у Галичини вистачить амбіцій, то вона не проголосить незалежність, а розпочне збройну партизанську чечню.
 
Ну, і т.д.
 
2. Піти на пенсію
 
Янукович не розпочинає безкомпромісної боротьби з українськким  народом, а починає торгуватися за статус "кучма-на-пенсії". Цей шлях є можливим за умови мирного завершення Майдану.
 

Отже, Янукович, схоже, ще не вирішив, яким шляхом йому йти. А можливо, що вже вирішив йти шляхом війни .. Лише чекає на слушний момент.
 
Що робити нам, українцям, якщо Янукович піде тим шляхом, про який сповістив Кіпіані?
 
На мою думку, тоді треба якнайшвидше формувати власні структури влади, включно з Національною гвардією .. Спочатку озброїти її кийками і засобами захисту .. Одягнути в нові однострої.
 
Далі вибрати будівлю для центрального штабу і добре її захистити. Далі почати прибирати до рук навколішні будівлі ..
 
Вже прийшов час припинити демобілізуючу риторику "Схід і Захід разом!". Насправді все навпаки. Прийшов час відбивати експансію Сходу.
 
Якщо Янукович вирішить силою підкорити українців, українці мають створити виразний центр консолідації (десь у центрі міста), згуртуватися навколо цього центру і почати витісняти банду пр з нашого міста.
 
© Карт [12.12.2013] | Переглядів: 3242

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.8/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати