для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Круглий стіл


Круглий стіл
Для круглих ідіотів …
 
Яка ж то іноді буває в решті решт паскудна штука, ота надія, яка вмирає останньою.
І наче ж розуміє людина, що її намагаються вже в котре «розвести як кошеня», але робить вигляд, що вірить, бо в протилежному випадку … доведеться ж приймати відповідальне рішення, ризиковане рішення, але й доленосне, а це велика відповідальність.
 
То може таки досить себе обманювати?
Ну про що можна домовлятись з істотою яка … поцупила пост президента сфальсифікувавши вибори; отримала необмежені повноваження в результаті актиконституційного перевороту; останні півтора року, як скажений бульдозер перла в Європу й доїхавши майже до дверей розвернулась на 180 градусів, та дременула у північну тайгу; аплодувала студентам не Евромайдані, а потім спустила на них своїх «беркутів»; ствердно хилитала макітрою вислуховуючи напучування трьох колишніх, про те що мирних маніфестантів гамселити ніззя, й тієї ж ночі спробувала «зачистити» Майдан, та ще й долучивши до цього діла крім своїх вірних відморозків, курсантів, а фактично хлопчаків, яким би за великим рахунком в міліцейській бурсі ще за партами сидіти, та гризти граніт науки.
 
І от знову чутно …
В.Янукович
«Заради досягнення компромісу закликаю опозицію не відмовлятись, не йти дорогою протистояння та ультиматумів. Запевняю, що влада діятиме виключно в рамках закону і ніколи не вживатиме сили проти мирних зібрань»

Та навіщо обманювати себе вирішенням проблем євроінтеграції, прав людини, покарання садистів з «Беркута», визволення з-за грат від них постраждалих та політв’язнів, відставки уряду, виведення країну з економічної кризи, тощо. Чудово розуміючи, що ці всі проблеми похідні від одної головної … «гаранта». Ну не можна щоб за кермом цілої країни сидів завгар не в адекватні!
 
То може таки досить кружляти манівцями, а варто таки вирішити головну ПРОБЛЕМУ?!!
 
І коли вже «влада» стягує до Києва своїх «пташенят» з усієї України, мабуть виключно для того щоб й пальцем не чіпати мирних маніфестантів, то чи варто мільйонам громадян мерзнути по всіх усюдах нашої чималенької держави? Здається саме час добряче розігрітись в столиці, та закрити цю «проблему» раз і … пожиттєво.
 
І чом би це не втяти у найближчі вихідні, коли й кияни масово зможуть долучитись до святої справи. Тут звучало наче будівлі то дурниця, можливо, але є одна будівля яка може стати колискою для народження нової країни, це Верховна Рада. Нехай у супроводі мільйонів громадян до неї зайдуть всі опозиційні депутати, позафракційні, та ті хто схоче швиденько зійти з «баржі» ПРойдисвітів. Тільки варто про це з ними дуже сурйозно та переконливо погомоніти. Бо скільки ж нагальних справ накопичилось, а під них же, ще стільки законів тра прийняти.
 
А як в когось виникне питання щодо мандату на довіру та легітимність, то шо ж, доведеться отак відверто і відповісти – наш це мандат, мільйонів українських громадян, а підтвердимо ми його на дострокових виборах Президента та ВР, під оте весняне сонечко наступного Нового року, якщо на манівці час втрачати не будемо.
© Блик [12.12.2013] | Переглядів: 4471

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook