для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Сходняк


Сходняк
    Ну, про що можна імхувати сьогодні, друзі?
    Все стає зрозумілим і ясним: риги плюють на думку людей і готові на будь-які підлощі заради свого самозбереження, тож на мирний розвиток подій годі сподіватися. Що таке риг, яка це мерзенна і ница істота, кожен може зрозуміти з виступу будь-кого з них, – як чільників чи «говорящих голів», так і поїдачів курячих шашличків, які падають  тим ницим підорам з хазяйського столу. Найгірші варіанти моральних девіацій, найглибші прояви дегенерації людської свідомості, найпідліші риси недолюдка… – все це маємо в одному флаконі: у ригові. Від рядового ригаліка до Проффесора.
    Пора покінчити з примарними надіями на «порозуміння і консенсуси» – то для придурків і лохів, для тих недоумкуватих, «кто сам обманываться рад», як влучно сказав Пушкін О.С.. Пора з усією ясністю зрозуміти: з ригами не можна говорити, як з людьми, тільки, як зі смертельним ворогом.
    Сьогодні три пройдисвіта зустрічаються з четвертим, щоб того «урезонити»; а насправді, нмсд, щоб проінструктувати, «як рибку з’їсти і на… на бюджет сісти, уціліти і не сісти». Ні до чого ті балачки під коньячок не приведуть, тому що усім чотирьом насрати на народ, тому, що єдине, що їх цікавить, – це власне збагачення і благополуччя. Було б інакше, перший би не сприяв приходу другого, а той третього, а третій, скотопадлюка, – царствуванню четвертого.
    Не вірю, що під час проведення того сходнячка хтось вимовить слова «народ», «держава», «людяність» чи «совість» у їх сакральному значенні. Мова йтиме виключно про збереження їх статків і власну безпеку, про «гарантії» і «розвод лохів».  
    Якийсь невеликий спіктакіль-водевільчик на 5 хвилин відеобрехні  запишуть на відео і покажуть по зомбоящику.
 
    Через 5 годин після викладу цих думок дивлюся 5-й. "Сходняк-відео". Піпець! shok
    Як у воду дивився! Один (скотопадлюка Дрищ робить умноє ліццо - "моя націє"), другий (Кучма) тихо оффуєває від проффесора, третій ("хитрий лис") робить вигляд, ніби він бачить "через віки". А Хам гонить такий порожняк, що всі троє відчувають себе, мабуть, останніми шлеперами... . Їй-богу, навіть у таких просинаються залишки совісті... .
    Господи, до чого ми дожилися, людоньки....
 
    Хотів он-лайн прокоментувати базари "перзидентів", але над силу...
    
    Давайте поговоримо. Якщо є про що.
© PiligrimK [10.12.2013] | Переглядів: 3393

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.6/60

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook