для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мы же выбираем тех, кто похож на нас.


Мы же выбираем тех, кто похож на нас.
  Ненавиджу писанину.  З цієї причини і не пишу ІМХО. На ресурсі достатньо людей, з чиїми думками співпадають мої, тому просто до них приєднуюсь. Написати цю замітку підштовхнуло ІМХО пана Piligrimka "Люди!"
Погоджуюсь зі зверненням до розчарованих, бо знаю таких. Підтримую звернення до байдужих. бо є надія, що в них може з"явитись розуміння того, що діється. Можливо. Але в те, що жителі Донбасу підтримають прагнення людей бути вільними - НЕ ВІРЮ!!! Мова зараз не про адекватних людей, які там, безумовно, є. Але їх настільки мало, що їх думка не впливає на реальну ситуацію. Переважна кількість населення Донбасу - раби за менталітетом!
  Чотири роки країною керує Зек , якого нав"язали нам саме вони. Майже чотири роки Дончанин, якого на сайті перед виборами і близько не було, розповідає про те, що донбасяни прозріли, все зрозуміли і ненавидять Янека усіма фібрами душі! Вудя давить на жалість, ллє крокодилячі сльози, розповідаючи, які всі ці люди нещасні, бо шахти закрились, заводи розвалені, роботи немає, тому змушені лізти у копанки! Повинна сказати, працює вона професійно і, б"ючи на жалість , не програє. Ми ж не можемо не жаліти!!! Інакше виглядаємо дуже некрасиво! Тому, коли Аmi написав, що вона "розводить усіх, як котят", його просто, вибачаюсь за вираз, затюкали!
  Тепер все  стало на свої місця. І що ми бачимо? А бачимо ми людей, які анітрохи не змінились! Так, вони потихеньку ремствують, що не отримали від Хряка, того, на що сподівались,  ненавидять "бандерівців" і їдуть у Київ на антимайдан, маючи слабке уявлення, за що вони виступають. Але ж треба заробити грошей, бо треба годувати дітей. Майбутнє дітей їх мало цікавить. Вони зараз якось живуть, то й діти якось житимуть.
  Ми пожинаємо плоди їх вибору. Звичайно, багато хто, крім донецьких, приклав руку до цього вибору. Але зверніть увагу, що ніхто, крім Дончанина і Вуді, не старався довести, що у їх містах щось змінилось і ті, хто вибрав Хама, стали іншими. Так, вони змінились, максимум, до "всі вони однакові".
  Складаэться враження, що  була вказівка створювати для Донбасу імідж "білих, пухнастих і нещасних"? Дончанин і Вудя справились з завданням блискуче! Тому, коли Ami написав, що Вудя "розводить усіх, як котят", обуренню не було меж.
  Дончанина не видно, бо переконувати когось у тому, що Донбас змінився, немає сенсу. А от бити на жалість якраз час. До речі, на статті, в яких ішла мова про Майдан, про, так званих, лідерів Майдану, коментарів Вуді немає, але на ІМХО зі словами "так звані "жителі Донбасу", реакція миттєва, навіть опівночі. Фраза Вуді :"Хорошо уже то, что они молчат и не выступают против" - убивча! Тобто це єдине, що в них змінилось, за час правління їх Ідола?!
  Приводжу коментар з іншого ресурсу, посилання дати не можу, запам"ятала, бо людина висловила мої думки: "Вообще,лучше бы, действительно, собрать всех этих моральных уродов вместе с их симпатиками и долой из Украины. Ведь они источник морального разложения и деградации.Ну, не может быть нормальним человек, сознательно поддерживающий ПР. Это или дебилы, ничего не смыслящие, или люди с извращенными нравственными принципами, т.е., сами криминальные по духу особи. Мы же выбираем, тех, кто похож на нас или на кого хотим быть похожими мы.
© Ольга Павловна [10.12.2013] | Переглядів: 1696

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.5/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook