для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Президенти, консенсус і революція


Президенти, консенсус і революція
    Експрезиденти України звернулися до Хама з якимось своїм, не зовсім чітко окресленим, «баченням» ситуації. Фа-фа-ля-ля…
    Хто всі ці люди? Хтось із них, хоч один, розбудовував країну, а не власне благополуччя?
    Ну, добре, Кравчук підписав незалежність, здав атомний арсенал (може, й правильно вчинив, але де компенсація за ту здачу?), ввійшов таки в історію. А потім вляпався: з копійчаною приватизацією готелю «Україна», Чорноморським флотом, концерном «Бласко» та іншими однозначно корупційними оборудками. Увічнив себе у фольклорі «кравчучками». Пишатися йому нічим, крім Біловежської Пущі, то єдина заслуга. Заслуговує на забуття.
    «Славні» традиції продовжив заводський парторг Кучма, хресний «батько» двох негідників – Дрища і Хама. Розмножилися, як таргани, «свої люди», дітки придбали шикарний особняк в Лондоні, а сам рудий тарган віднині асоціюється з убивством Гонгадзе та іншими темними справами. Єдина заслуга – не пролив кров на Майдані-2004. Хер з ним, заслуговує на забуття, бо навряд чи дійсно віддавав особисто чіткий наказ про знищення Г.Гонгадзе або В.Чорновіла.
    Скотопадлючий нікчема Іуда Дрищ, виблядок гітлерівського прихвостня, прийняв естафету з його «натружених» казнокрадством рук. Перші «історичні» розпорядження засранця стосувалися ремонту його апартаментів, після чого перевтомлений непосильною працею і міфічним «отруєнням» виродок відбув у тривалу відпустку. Відпочивши, завзято перейшов до звичного – дерибану. Здриснувших з України злодіїв і «авторитетів» швидко повернув назад з гарантіями недоторканності. Словесний понос, нарцисизм, нікчемність, хвороблива заздрісність і падлючість – ось вам портрет 3-го недопреза. Де дитяча «лікарня майбутнього», де бандити в тюрьмах, сука лепрозна? Доведи, падлюка, легальність свої статків. Заслуговує на прокляття і тривалий тюремний строк.
    Мафіозо Хам, теж виблядок гітлерівського прихвостня, став апофеозом («апофігеєм») грабунку і знищення держави з колись значними потенціями для розвитку, символом підкупу і насильства, втіленням абсолютної деградації моралі суспільства, політикуму, законності. Навряд чи він стане дослухатися до позірної «позиції» своїх попередників і вчителів зі швидкісного дерибану. Заслуговує на пожиттєве з повною конфіскацією награбованого. Якщо проллє кров – на долю Чаушеску і Каддафі.
 
     Кожен з наступних президентів був менш освіченим, безсовіснішим, безпринципнішим, злодійкуватішим за попередника. За прогностичною логікою наступним президентом повинен  стати серійний вбивця, дебіл і клінічний клептоман. Дожилися.
     Кожен з «президентів» має своє неповторне «мордо аморале», і всі вони мають одне спільне: всі – вилупки КПРС і всі казнокради, всі руйнували на диво живучу країну. У всіх одна мама – КПРС і один тато – КДБ СРСР. І за кожним тягнеться шлейф злодійкуватої свити – звідти ж. Ну, а за Хамом – ще й рафіновано вульгарний кримінал.
 
    Майдан-2013 повинен обірвати цю патологічну для нормального народу лінію виродження.
 
    Український народ має унікальний і трагічний досвід того, що станеться з ним, якщо не чинити відчайдушний опір: геноцид українства. І тому ніякого іншого виходу із кризи, крім активних дій, не проглядається: є тільки бажання докорінних змін і сподівання на мирний перебіг подій.
    Якщо опозиція погодиться вступити з ригопройдисвітами в перемовини для пошуку консенсусу, це принесе нам і плюси і мінуси.
    Плюси (плюсики): не доведеться продовжувати виснажливу боротьбу в умовах зими, перемога-мінімум буде одержана без крові, більше місць в Раді одержать представники опозиції. На перший погляд, непогано.
    Мінуси (мінусяки): працювати доведеться в умовах, які буде диктувати влада, за новими хитрожопими виборчими законами, за які здуру голосувала і «розведена, як кошенята» опозиція. Як влада «підраховує», ми вже знаємо. Вона кине на вибори всі ресурси (потім «відіб’є втрати»). Кілька місяців триватимуть відновлені кволі «торги» з ЄС, що означатиме різке послаблення спротиву (чого ж мітингувати, коли йдуть перемовини і підписання). В результаті вони матимуть набагато більше переваг, ніж здається на перший погляд, і "перемога" та буде Пірровою. Вона буде Поразкою.
    Всі негаразди останніх місяців скоториги спишуть на протести: «поки одні працюють, ці нероби мітингують», «ми чесно сказали, що асоціація принесе великі втрати», «ось вам, бля, Європа, хавайте, дебіли» і т.п.. падлючі тези. Активістів тим часом постараються нейтралізувати, знайшовши падлючі приводи для переслідування, а у чільників опозиції, як завжди, не буде часу тим перейматися – вибори ж. Власне, репресії вже йдуть повним ходом.
    В результаті дострокові вибори преза і парламенту пройдуть, як завжди, «демократично», – з дикими фальсифікаціями і підкупом та залякуванням виборців (хоча можливі мінімайдани і на виборчих дільницях), а риги верещатимуть про небачену демократичність виборів під їх чуйним керівництвом. Люстрації не буде, принципових змін структури влади не буде. Агонія держави продовжиться або проллється кров.
 
    Тому ніяких компромісів і підкилимних консенсусів: тільки повна капітуляція,  перехід влади до тимчасового уряду, очолюваного опозицією, негайне звільнення ЮВТ та інших політичних в’язнів, звільнення і покарання продажних суддів, і вибори президента та Ради. Спочатку президента, потім парламенту, можна й одночасно. Прохід у раду будь-якого скоторига або сукокомуняки повинен розцінюватися як прикра невдача. У Раду не повинен пройти жоден олігарх, жоден кримінальний «авторитет» чи його протеже. Це на совісті оновленого ЦВК і СБУ. У Раді – депутати від кожної області, партійні і мажоритарні; 200 голів цих дармоїдів цілком достатньо. Ніяких недоторканностей, пільг і «прочіх Феофаній». Зарплатня велика – платіть, суки слуги народу, як всі, а преференції – тільки ті, що безпосередньо потрібні для ефективної роботи в парламенті.
    Перед виборами – чистка ЦВК і КС, МВС, розпуск адміністрацій президента на місцях.
 
    А потім. Усіх прислужників кримінального режиму Хама – геть, архіви не горять, тож падлючість кожного, як на долоні. Заборона діяльності КПУ і ідеології комунізму на конституційному рівні, заборона іноземних ідеологічних рухів і організацій (як, наприклад, Руського миру, РПЦ МП та інших гнидогебістських інвазій). Відміна пожиттєвого статусу суддів усіх рівнів, оновлення і різке скорочення особистого складу МВС, виборність шерифів і судей на місцях. Корупційні дії прирівняти до державної зради і убивства за обтяжуючих обставин. Рейдеровані підприємства і капітал повернути власникам. Користування офшорами заборонити до повної нормалізації економіки і вступу України до ЄС. Максимальні зусилля для якнайшвидчого і повноцінного членства у НАТО.
    Швидке і ретельне розслідування злочинів усіх чільників влади з невідворотним покаранням.
Кримінальним «авторитетам» жорсткий ультиматум: 2-3 дні на евакуацію або санітарний відстріл чи тривала тюрьма.
    Всі дії влади повинні бути прозорими, резонансні справи оприлюднені, стан економіки до останньої копійки проаналізований і об’єктивно висвітлений у ЗМІ. Максимальне спрощення законодавства щодо малого і середнього бізнесу. І так далі, аж до передачі палаців Хама і папєрєдніків дитячим санаторіям, розчистки території пляжів від "приватної власності", вільний доступ людей до гаїв, лісів, озер тощо. Але все це – після перемоги.
 
   Зараз же влада пробує Майдан "на зуб" - робить спробу розгону на Вул. Грушевського. Можливо, "гра на нервах".
 
ukr
© PiligrimK [09.12.2013] | Переглядів: 4187

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.1/55

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook