для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Свіжі враження...


Свіжі враження...
   Як я і підозрював, наша травоїдна та імпотентна "жопозиція" знову упустила унікальний шанс взяти владу, котра валяється на київському асфальті от уже 8-й день. Це ж треба: зібрати біля мільйона небайдужих - і знову обмежитись лозунгами, закликами, кричалками, дискотекою. Послухали Юліне послання, прийняли до уваги, для годиться поаплодували... Переважна більшість присутніх сподівалась на створення хоч якого-небудь Тимчасового уряду (Комітету порятунку, Проводу нації, etc). Замість цього знову повели народ на пікетування (чи блокування, незрозуміло) урядових будівель. Невже ще й досі до нашого баптиста не дійшло, що будівля - це будівля і більш нічого? Ну яке сакральне значення має АП? ВР? КМ? Та ригівська більшість може зібратися будь-де, хоч в громадському туалеті, наприймати "законів", як уже бувало, а "оппо" будуть їх гнівно засуджувати )).
   І нічого вони "синякам" не зроблять, бо загрались в т.з. "парламентську демократію", а фактично - розділили обов'язки всередині Системи: ми сьогодні правимо - ви нас не чіпаєте; завтра ви правите (якщо ми вам дамо перемогти на "виборах") - ви нас не чіпаєте. А лохторат - та кому він цікавий, хіба що гарну телекартинку дає, коли з'їжджається у великих кількостях на Майдан, тішить самолюбство битих в дитинстві однокласниками (і досі комплексуючих) "лідерів"...
   Я злий, як давно не був злий, на самопроголошених "очільників". Страшно далекі вони від народу... Тепер почекаємо до 17-го, вже ніхто і ніщо не завадить Овощу підписати договорняк про вступ до тайожного союзу. І хай не тішить себе Яценюк самонавіюванням, що договір не буде ратифікований: 226 голосів донецькі знайдуть, підсрачниками зігнавши "колеблющихся" на виїзне засідання в якомусь кабаку на Окружній. Але чи зберуть К., Я., Т. протестний Майдан ще раз - не впевнений. Бо замахали вже своєю дурістю!
 
P.S. А "картинка" з верхівки йолки таки да, вражає: http://www.radiosvoboda.org/media/video/25193599.html
© yez [08.12.2013] | Переглядів: 1247

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.0/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook