для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Віче має оголосити відставку янука і дострокові перевибори


Віче має оголосити відставку янука і дострокові перевибори
Віче у неділю має виконати зобов'язки народного трибунала над Януковичем.
 
Це має бути перше слухання народного трибуналу, функцію якого має взяти на себе Віче. Можливо, знадобяться додаткові слухання трибуналом у складі фахових юристів - "стаціонарні". Але завтра треба оголосити його державну зраду, зачитати в мікрофон підстави такого висновку. Звернутися до обласних Рад України та урядів і парламентів світу не визнавати диктаторську владу януковича, та піддати його та його камаріллю санкціям (арештувати рахунки, заборонити в'їзд, негайно заборонити сім'ям януків подальше перебування на теренах західних країн і т.і). Поширити ці санкції на олігархат. Піддати санкціям спочатку одну сім'ю з оточення янука, попередивші інших, що вони - на черзі.
 
Не може бути, щоб в момент зняття януком всіх останніх масок путін не наділив свого агента грошами для таємного підкупу беркутів та інших "силовиків", аби ті погодились на відвертий статус тонтон-макутів, опрічників тоталітарного диктатора Янука-1. Фактично, зараз відбувається ПРЯМА, хоча і поки що трохи прихована, чергова окупація України Улусом Джучі (=Ордою=Московією).
 
Згадаймо, що першим наказом янука була заборона контррозвідці України стежити за ФСБ Россіі (тобто, КГБ=КДБ) - відразу після того, як східні сусіди посадовили його на трон СМОТРЯЩЕГО по так називаємой украінє (деякі українці наївно вважали його своїм президентом). Треба, нарешті, всім, хто відмовлявся надати цьому фактові належне, визнати власну помилку - визнати янука безпосереднім московським агентом, якого путін зробив диктатором України задля того, аби знову повернути Україну у московське рабсто.
 
Віче має звернутись до Заходу із проханням допомогти Україні терміново позбавитись від московської гебістської мережі, якою країна просякнута, як шпала креазотом. Без цього неможливо буде зламати московську окупаційну матрицю.
 
Треба випередити московську шістку, терміново позбавити його влади, поки він не закріпив в Україні московську тоталітарну диктатуру!
 
Негайно зупинити сплату податків податковій системі янука, натомість - оголосити офіційний рахунок новонародженої української держави і закликати всіх громадян спочатку вносити внески добровільно, і в найкоротший термін розгалузити податкову систему народної держави!
 
Слава Україні!
chch  ukr
© Кіт [07.12.2013] | Переглядів: 2103

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.6/27

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook