для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Існує лише дві зброї// Все буде добре, браття!


Існує лише дві зброї// Все буде добре, браття!
Лідери опозиції оприлюднили план дій. На перший погляд, він не є атакуючим, і не містить головного - засобів перехоплення влади:
http://batkivshchyna.com.ua/news/17429.html
 
Проте, це так тільки здається. Великий натовп безсилий перед беркутами лише в тому випадку, коли беркути вільно почуваються. Але є сила, яка зробить їх невпевненими і надто розгубленими, не здатними підняти руку на велику кількість людей.
 
Отже, перша зброя еврореволюціонерів
 
Арешт, або загроза арешту рахунків янука змусить його дивовижно поєднати у власному котелкові звичну бандитську зухвалість із пацифізмом матері Терези. То й вимагатиме він від мєнтяр, аби вони жорстоко збивали людей... але щоб потім ніхто не міг обвинуватити у побитті, бо "відмазки" не буде.
Невпевненість командирів обов'язково передастся й рядовим.
 
Тепер уявіть: натовп насувається на беркутів. Що робити рядовим беркутам? Вони й самі не знають... А натовп все насувається, і через кілька хвилин просто проходить крізь ряди беркутів, ніби й не помітив. Це якщо люди схочуть душевно поговорити із януком. Щось мені підказує, що схочуть.
 
Виходить, трійця лідерів не так вже й нерішуча, і доречно закликає нас до Майдану. Кількість людей має велике значення.
 
І друга зброя
 
Вогнепальна. Будь-який серйозний конфлікт вирішується із застосовуванням всіх наявних видів зброї. Поки що окупанти вогнепальну зброю не застосовують - бояться. І це, звісно, добре, бо ми ж, українці - мирні люди.
 
Якщо ж припустити дуже мало вірогідний, як на мене, сценарій київського тяньаньменя, це буде означати тільки новий етап революції, але не її поразку. Навпаки, розв'язка в такому разі обіцяє бути швидкою і жахливою для януків.
 
Якщо диктатура тримається в столиці виключно на багнетах, а більшість мешканців ненавидить її агентів, тоді перемагає той, хто має в столиці більшу кількість прихільників. Адже коли все навкруги вороже, і з кожного вікна можливі постріли, навіть примітивна вогнепальна зброя робить мешканців переможцями, а професійні пси режиму невдовзі складають свою дорогу зброю, переможену аматорськими мисливськими рушницями.
 
Відразу скажу, що сирійський приклад (довготривала війна із застосовуванням вогнепальної зброї) тут не підходить, бо там: 1) Азія і 2) Воюють релігійно-племенні союзи, а не окупанти із народом - різні справи.
 
Тим часом
 
Революція поширюється на все нові прошарки народу. Все більше повстанців приїжджає до Києва з інших місць, переважно - з Західної.
 
Провід Спілки офіцерів України звернувся до народу, і окремо - до військовослужбовців Збройних сил України та інших службовців силових структур із закликом підтримати революцію:
 
"Спілка офіцерів України звертається до всіх військовослужбовців Збройних Сил України та службовців інших силових структур із закликом - не робіть злочинів, за які доведеться відповідати згідно Кримінального кодексу, не виконуйте злочинних наказів влади!"
 
Ви присягали на вірність Українському народу, а не владі!"
 
Вставаймо на захист українського народу, своїх родин, батьків і дітей, свого майбутнього! РАЗОМ - переможемо! Слава Україні!
http://censor.net.ua/n262342
 
Люди допомагають революції всім, чим тільки можуть: власною присутністю, грошима, хто скільки може надати, організацією оборони, харчування, транспортування і т.і.


 
На спільні гроші повстанцям забезпечується безкоштовне і дуже якісне харчування. Волонтери займаються готовкою й роздачею їжі та напоїв. Атмосфера дружня і весела.
 



 
Хтось суміщає чергування на Майдані із написанням цікавих статей. Наприклад, С. Овчаренко від 3 грудня:
http://svetiteni.com.ua/scho-mozhe-sprovokuvati-uryad-ta-berkutt
і О.Кривдик від 4 грудня:
http://www.pravda.com.ua/columns/2013/12/4/7004850/
 
Цитую пана Кривдика:
 
"Велика кількість людей з серйозним інтелектуальним багажем марнують свій потенціал, просто прогулюючись або виконуючи найнеобхіднішу в даний момент роботу. Потрібні відкриті мікрофони, дискусія на Майдані в окремих наметах, а також в спеціалізованих інтернет-групах Євромайдану."
 
Кілька інших його пропозицій вже втілюється опозиційним проводом.
 
Тож, бачте, Майдан зовсім не зупинився, і не збирається вщухати, як це можна подумати, почитавши декотрих авторів.
 
__
 
До киян
 
Кияни, приходьте на Майдан! Ви дуже потрібні. Вас чекає чудова атмосфера братерства і свободи. Чим більше буде людей, тим скорій і легше ми переможемо. Організовуйтесь із сусідами, колегами, знайомими, та тримайте вахту по черзі.
 
__
 
До всіх
 
Будьте пильними. Треба пам'ятати, що на Майдані, і навколо нього, забагато ворожої агентури. Звісно, без символики ПР чи КПУ, і навіть без будьоновок. Вони вдають з себе активних повстанців, але треба мати добрий зір, здоровий глузд і добру пам'ять на злих людей. Тобто, не бути буратинами.
Мені здається не випадковим напис на дорозі, який хлопці зробили ззовні барикади:

 
Слава Україні!
chch  ukr
© Кіт [06.12.2013] | Переглядів: 3093

2 3 4 5
 Рейтинг: 48.7/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook