для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Танці скінчились.


 Танці скінчились.
  
   Почну  з новини: був затриман УБОПОм Андрій Дзинзя-активіст "Дорожного контролю". Сміливий хлопець організовував  та анонсував заплановану на завтра ходу до Межигір'я. Влада наступає і наступає вона тому, що опозиція виглядає слабкою. Завтра вона відкриє концтабори і можна бути впевненими, що вони  будуть повними . Нами.
  Влади злякалась, коли вона побачила що спротив виникає без  парламентської оппозиції. Владу її звичні оппоненти не лякають-вона знає ім ціну. А от власний народ для неї виявився страшним, бо вони думали,що знову буть танці, але танці скінчились 29-го листопада. Прапор свободи таки окропили кров'ю-дитячою. Тепер на Майдані барикади і це добре,бо  потрібна Революція. Без Революції не буде нічого: ні Дорожнього Контролю, ні демократії, а може й самої України. Вже зрозуміло  навіть оленю у лісі, що ця влада сама не піде, що ця влада здатна на все, готова до крові, але...не до своєї!
   Так само не готові до своєї крові усі ці найманці у спортивному одязі. Розбіжаться при першому пострілі. Я прокидаюсь кожну ніч від думки, що можливе збройне протистояння. Але мене надихає Махатма Ганді, який зміг перемогти інакше.
    Не хочу багато писати-не той настрій, але є декілька дуже важливих речей. Одна з них - це організація ревізійної комісії та наглядової ради Майдану, бо політиків треба контролювати. Вони не зможуть нічого злити, ящо ми їм це не дозволимо.
    Структура-це справа техніки та мозкового штурму. Бажаючих прошу до мене на Фейсбук с пропозиціями. Зробимо  окрему сторінку та дамо прочитати максимальній кількості. Я  зроблю так, що її прочитають ті, кто має потенцію це втілити.
    Треба  зрозуміти ще одне: так як раніше не буде. Навіть так як зараз вже не буде. Буде або краще, або зовсім погано.  Не можна з владою вести  перемовини , крім перемовин про її капітуляцію. Це вже питання виживання.
© Carlson [05.12.2013] | Переглядів: 3699

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.3/85

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook