для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Руссо туристо!


Руссо туристо!
   -Здрастуйте, Вікторе Федоровичу! Як злітали до Китаю?
   -Класно! Така країна, такі люди... до мене, як до рівного, по плечу так, знаєш, лясь, нормальок, кажуть, ми з тобою- друзі навік!
   -І яка ж у вас була програма візиту?
   -Та класна програма! Музеї такі, прямо оху... клас, карочє. От дивись, отут ми, а там, унизу, такі, як наш "Беркут", тільки тисячу років тому. І так і стоять! Ніхто їм нічого! Ти шо! Нє, є що подивитися! Главно, тур недорого, я б оце й ще раз поїхав.
   -Ні, Вікторе Федоровичу, це, звичайно, гарно, що ви розширюєте свій кругозір. Але ви ж, наче, з візитом туди їздили?
   -А, ну да, з візитом, а якже... Я ж офіциальноє ліцо, гарант, так шо, з візитом, канєшно...
   -І що ви можете сказати про результати вашого візиту?
   -Та я ж кажу, музеї- ти шо! Треба і у нас настроїти нових музеїв. От чемпіонат із баскетболу проведемо, потім- Олімпіаду, а там і музеями заніматися будемо, щоб не гірше. У нас же країна возможностєй, я про це й книжку, мені казали, написав. Так що тоді ми і з музеями трохи умикнемо Україну. Щоб туристам було куди ходити. Нові музеї- це свідоцтво прогресу! Старі розвалимо, щоб не заважали, ну цим хай Дмитро займається. А Саша нових набудує.
   -Ви, мабуть, мене не зрозуміли, Вікторе Федоровичу! Я питаю про результати візиту: що підписали з китайськими партнерами, може, вони погодилися інвестувати в нашу економіку?
   -А як же ж! Я ж ото їм про інвестиції: мовляв, дайте побільше, щоб там не плутатися, ви мені дайте, а я там вже інвестую, куди треба. А вони усе: "Йес! Йес!".- і посміхаються! От же як усі мені посміхалися! Поважають, це видно! Значить, престиж держави нашої лишається на висоті. Завдяки, звичайно, нашій невтомній праці...
   -А усе ж таки, чи було підписано якісь конкретні документи?
   -Та шо ти причепився з документами? Я ж кажу: такі люди! Там- ти шо! Бабла- страшне скільки! І вони мені "Йес!" казали, лічно! Не усякому скажуть, щоб ти знав, а як і скажуть, то не посміхатимуться. А мені і казали, і посміхалися! Не те, шо ота Європа, ті вже, чомусь, не посміхаються. Точніше, чомусь посміхаються отим деструктивним елементам (тьху ти, аж впотів, яке слово вивчив!), що на майдані. Я їм, канєшно, аплодую, да тільки Олєжка Царьов каже, що то усі вони проплачені із-за бугра. Так що, будемо принімать мєри! Я нормальний, нормальний, а тоді р-раз!- і безпощадний. Он і Володимирович кажуть: ми, канєшно, ваш вибір поважаємо, але, як не те виберете- буде жопа, я говорю! А його треба слухати, бо розумна людина. Нам екстремізм не треба!
 
   Ось таке вигадане інтерв’ю. Злітало наше чудо до Китаю, полазило музеями. За наш рахунок, між іншим! А китайці, вони розумні, вони прекрасно розуміють, що на кульгаву качку в фінансових справах розраховувати не можна. Розуміють, що наш Овоч не домовленості якісь підписувати літав, а просто здриснув з Києва, від гріха подалі.
 
   Хотілося б, щоб не сховався.
© Саня электрик [05.12.2013] | Переглядів: 3556
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 49.0/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook