для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А вітьок слухає та кушає ...


А вітьок слухає та кушає ...
Відставку Януковича й Азарова важко, та навіть неможливо  реалізувати у правовій площині. Це факт і реалія нашого життя. А чи всі ми це розуміємо ?
 
Відставка  януковича взагалі надто складна навіть в правовій площині.  Для цього потрібна просто купа часу, а це дуже вигідно януковичам.
Згідно з Конституцією (ст.111) президент України може бути усунений з поста верховною радою України в порядку імпічменту у разі вчинення ним державної зради або іншого злочину.
Як би нам не було неприємно від того, що підписання Угоди з ЄС зовсім зірвано януковичем і ми опинились на узбіччі, але це нажаль не привід говорити про злочин або державну зраду. Це привід говорити лише  про політичну зраду.
 
Підготовка процедури імпічменту януковичу буде почута та підтримані багатьма людьми, але питання про усунення януковича з поста в порядку імпічменту ініціюється більшістю від конституційного складу вр України, а ця більшість вчора навіть не проголосувала за винесення недовіри уряду азарова. На що сподіватись ...
 
Усунути від влади бандитів в законний спосіб і по законам, які ті бандити самі для себе прописують просто НЕМОЖЛИВО !.
І це всім треба усвідомити та  розуміти.

 
Без крові вже не пройде... мали шанс в 90-му та не скористались. Волі без жерт не буває. Якщо зараз ми не спроможемось усунути нащадків "більшовиків" - бандюковичів та засудити і заборонити комуняк, то нас не стане !
 
Особисто для мене не існує слова "розчарування" ( розачарование), для мене є лише питання до себе - а чи все можливе ти зробив для перемоги ?
© Олександр Башта [04.12.2013] | Переглядів: 3308

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.5/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook