для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Достойні?


Достойні?
З Дніпропетровська сьогодні вранці до Києва від'їжджала група молодиків у напівспортивному одязі з мінімумом речей. Отримували інструктаж на вокзалі,  задавали питання чи надовго, відповідь інструктуючого - мінімум на три дні, там вас зустрінуть. На мій погляд,  аж ніяк не схоже,  що їдуть підтримувати Майдан. І, думаю,  вони не одні такі.
Чомусь згадався чи то Чандлер, чи ще хтось. Йшлося там про велике пограбування в Нью-Йорку. За допомогою кримінального телеграфу там до міста зліталися злочинці зграями та поодинці.  Не виключено, що провладні напів- та кримінальники так само збирають сили.  Дякувати прогресу,  зв'язок зараз набагато простіший.
Подумалося: а лідерам Майдану такий спосіб мобілізації на думку не спадав? Адже,  як на мене,  на Майдані практично всі - самоорганізовані, , за покликом серця. А що ж наша трійця,  не здатна навіть нормально повести? Можуть лише очолити, та й то,  як піна на гребні хвилі, куди понесе - туди й понесе. "Сидеть на троне годен, ... управлять не способен? " Ці ранкові походеньки "туда-сюда-обратно" під їхнім керівництвом починають нагадувати... ну, щось нагадувати.
То що ж,  чи це ми достойні таких очільників,  чи, може,  усе таки вони посміливішають і стануть достойними свого народу?
 
P.S. Не знаю, чи є тут та тисяча знаків, не рахував,  ІМХО перше на папері.  Даруйте, що неоковирне,  і якщо надто песимістичне, теж даруйте.
© ustym [04.12.2013] | Переглядів: 2995

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.9/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook